Ana sayfa Sosyal Medya Burak Deniz ismi bu olaydan sonra İtalya’da daha çok gündem olacak!

Burak Deniz ismi bu olaydan sonra İtalya’da daha çok gündem olacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Burak Deniz, en son Şahmaran isimli dizisinin çekimlerinde yer aldı ve sonrasında da yapımcılardan birçok teklif aldı. Geçen sezon Maraşlı isimli atv dizisinde Alina Boz ile başrolü paylaşan oyuncunun, sinemada Gidenler isimli filmin çekimlerinde de yer aldığını hatırlatalım.

Yaz döneminde Ferzan Özpetek’in çektiği Cahil Periler isimli dizi için İtalya’ya giden oyuncu, yakında Disney Plus’ta yayınlanacak olan bu yapımda bir fotoğrafçıyı Asaf canlandıracak. Cahil Periler dizisinin galası için İtalya’ya giden oyuncu, bu ülkede popülerliğini hızla artırmaya devam ediyor.

Burak Deniz, Roma seyahati öncesinde TV100’e yaptığı açıklamada heyecanlı olduğunu söyledi. Oyuncu, “Ferzan hocanın Cahil Periler filmini uyarlaması, onun lansmanı için gidiyorum. Son 4 bölümde yer aldım” diye konuştu. İtalya’da Disney Plus’ın ilk yerli projesi olması özelliği taşıyan bu dizide Burak Deniz’in de etkili bir rolde yer alması, kariyeri için büyük fırsatları da beraberinde getiriyor. Burak Deniz’in hızlı bir popülerlik yaşadığı İtalya’da Cahil Periler’in de oyuncunun bilinirliğine büyük katkı yapması bekleniyor.

Burak Deniz ismi bu olaydan sonra İtalya'da daha çok gündem olacak! 7

Ferzan Özpetek’in 2001 yılında yayınlanan Cahil Periler isimli filmden esinlenilen dizi versiyonu da merakla bekleniyor. Burak Deniz, bu filmi izleyenlerin bunun daha gelişmiş halini dizide bulacaklarını anlattı.

Oyuncu, “Film kült bir film. İzleyenler için sürpriz olsun, güzel bir proje bekliyor. Diziye uyarlanmasına değen bir proje oldu” diye konuştu.

Asaf karakteri hikayeye Serra Yılmaz’ın canlandırdığı karakterin yeğeni olarak giriş yaptığını belirten Burak Deniz, bu şekilde hikayeye dahil olacak.

Yurt dışında Türk oyuncuların gördüğü ilgiyi de değerlendiren oyuncu, “Seviyorlar demek ki, karşılıyorlar. Türk dizileri artık İtalya’da ve dünyanın birçok ülkesinde satıldı, yayınlandı. Türk oyuncular tabii ki büyük ilgi görüyorlar” diye konuştu.