Ana sayfa Sosyal Medya Burak Deniz son kararıyla dünya çapında popüler olma fırsatı elde etti!

Burak Deniz son kararıyla dünya çapında popüler olma fırsatı elde etti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Burak Deniz, son yıllarda ülkemizde elde ettiği popülerlik ile birçok yapımcıdan teklifler alan bir isim haline geldi… Başarılı performanslarının yanı sıra fiziksel özellikleriyle de öne çıkan oyuncu, en son İtalya’da Ferzan Özpetek’in Disney Plus için çektiği dizinin 4 bölümünde yer almıştı.

Burak Deniz, uluslararası alanda birçok Türk oyuncu gibi parlamaya başlayan ve birçok farklı ülkeden dizi hayranlarının fark ettiği bir isim. Demet Özdemir, Can Yaman, Engin Akyürek gibi oyuncuların elde ettiği müthiş popülerlik noktasında olmasa bile, Burak Deniz, dünya çapında güçlü bir konum elde edebilecek bir anlaşmaya imzasını attı.

1991 yılında İstanbul’da dünyaya gelen oyuncu, artık Disney Plus’ın ekran yüzlerinden birisi oldu. Demet Özdemir, Can Yaman, Pınar Deniz, Hande Erçel gibi kendi yaş grubundan isimlerle birlikte artık Burak Deniz de Disney Plus’ın büyülü dünyasının bir parçası olacak.

Burak Deniz son kararıyla dünya çapında popüler olma fırsatı elde etti! 7

Bu durum oyuncunun uluslararası anlamda tanınma konusunda çok önemli bir fırsatı da elde ettiğini gösteriyor. Disney Plus’ın Haziran ayında hem Türkiye hem de birçok ülkede daha yayına gireceği biliniyor. Hızla dünyaya yayılan platformun en önem verdiği ülkelerin başında Türkiye geliyor.

Dizi üretimi konusunda artık bir marka haline gelen Türkiye’den birçok yıldız isim ile anlaşan ABD’li eğlence dünyası devi, birlikte yapılacak projelerle dünya dizi piyasasına yepyeni içerikler de sunmuş olacak. İşte bu durum Türk oyuncuların daha çok öne çıkmasına ve dünya çapında popülerliklerini artırmalarına fırsat sunacak.

Burak Deniz de aldığı karar ile Disney Plus’tan gelen teklifi kabul etti ve bu platformda yayınlanacak dizilerin içinde yer alarak da kariyerinde yepyeni bir adım atmaya hazırlanıyor.