Ana sayfa Sosyal Medya Onur Saylak, Kıvanç Tatlıtuğ’lu Nuh Boğuldu filminin setinden öyle fotoğraflar paylaşıyor ki heyecan zirve yapıyor!

Onur Saylak, Kıvanç Tatlıtuğ’lu Nuh Boğuldu filminin setinden öyle fotoğraflar paylaşıyor ki heyecan zirve yapıyor!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Onur Saylak’ın yönettiği, başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ ve Funda Eryiğit’in yer aldığı Nuh Boğuldu filminin setinden gelen fotoğraflar film ile ilgili merakı iyice artırıyor.

Özellikle Kıvanç Tatlıtuğ hayranlarının dört gözle beklediği filmi, daha önce yönettiği Şahsiyet dizisiyle uluslararası Emmy ödülü kazanan oyuncu ve yönetmen Onur Saylak’ın yönetmesi  film ile ilgili beklentiyi oldukça yükseğe taşıdı.

Zaman zaman instagram hesabından filmin setinden paylaşımlarda bulunan Onur Saylak, Nuh Boğuldu’nun setinden yeni bir fotoğraf paylaştı.

Yönetmenin paylaşımı kısa sürede beğeni yağmuruna tutulurken takipçileri ‘Ekip gibi ekip’ şeklinde pek çok yorumda bulundular.

Onur Saylak, Kıvanç Tatlıtuğ'lu Nuh Boğuldu filminin setinden öyle fotoğraflar paylaşıyor ki heyecan zirve yapıyor! 7

Çekimleri Çanakkale Assos’da başlayan filmin senaryosu ise son yılların en başarılı Türk yazarlarından biri olan Hakan Günday’a ait.

Yapımcılığını Ay Yapım’ın üstlendiği film Netflix’te yayınlanacak. Filmin ilk duyurusu kısa süre önce gündeme bomba gibi düşmüştü.  En son Aşıklar Bayramı isimli filminin çekimlerini tamamlayan Kıvanç Tatlıtuğ kısa aradan sonra bu kez Nuh Boğuldu için sete çıktı.

Filmin hikayesi ile ilgili hiçbir açıklama yok. Ancak senaristi, Türkiye’nin en güçlü romancılarından biri olan Hakan Günday olunca beklenti de çok yüksek. Son yıllarda çok çarpıcı romanlara imza atan Hakan Günday, Onur Saylak’ın Daha isimli filminin senaryosunu da kaleme almıştı.

Bomba gibi isimleri bir araya getiren Nuh Boğuldu filminin çekimleri son hızla devam ediyor. Film setinden paylaşılan görüntüler özellikle filmi heyecanla bekleyen Kıvanç Tatlıtuğ hayranları arasında heyecanın dozunu iyice artırıyor.