Ana sayfa Dizi Haberleri Kariyerinin en hareketli günlerini yaşayan İrem Helvacıoğlu bu ara setten sete koşuyor!

Kariyerinin en hareketli günlerini yaşayan İrem Helvacıoğlu bu ara setten sete koşuyor!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sen Anlat Karadeniz dizisinde yaptığı büyük çıkışın ardından kariyer basamaklarını hızla tırmanan başarılı oyuncu İrem Helvacıoğlu bu aralar oldukça hareketli günler geçiriyor. Helvacıoğlu bir setten diğerine koşuyor.

Sen Anlat Karadeniz dizisiyle ünlü olduktan sonra arka arkaya yer aldığı Seni Çok Bekledim ve Baş Belası dizileriyle reyting hüsranı yaşayan İrem Helvacıoğlu hemen arkasından gelen Disney Plus dizisi teklifiyle piyango sevinci yaşamıştı.

Ağustos ayında Türkiye’deki yayınına başlamayı hedefleyen Disney Plus’un Engin Akyürek’le birlikte anlaştığı ilk oyunculardan biri olan İrem Helvacıoğlu, platform için çekilen Kaçış isimli dizide başrolde yer aldı.

Kariyerinin en hareketli günlerini yaşayan İrem Helvacıoğlu bu ara setten sete koşuyor! 7

İrem Helvacıoğlu, sekiz bölümlük dizide bir savaş muhabirini canlandırdı. Aksiyon ve savaş sahneleriyle izleyicinin karşısına çıkacak olan dizinin Gaziantep’te aylardır süren çekimleri nihayet sona erdi.

Başarılı oyuncu daha Kaçış’ın çekimleri sona ermeden yeni projesi olan Annenin Sırrıdır Çocuk’un çekimlerine başlamıştı. Bu yüzden bir süre Gaziantep ve İstanbul arasında mekik dokuyan güzel oyuncu nihayet Kaçış’ın çekimlerinin bitmesiyle kendisini tamamen yeni dizine verebildi.

Başrollerde Engin Öztürk ve İrem Helvacıoğlu’nu buluşturan TV8’in NTC Medya imzalı yeni dizisi Annenin Sırrıdır Çocuk dizisi için ekip yaklaşık bir hafta önce sete çıkmıştı. Ekip sete çıktıktan kısa süre sonra diziden ilk tanıtım paylaşıldı. Dizide başarılı oyuncular Olgun Toker ve Selin Yeninci de yer alıyor.