Ana sayfa Sosyal Medya Burak Deniz ve Dilan Çiçek Deniz hem partner hem de sıkı dost!..

Burak Deniz ve Dilan Çiçek Deniz hem partner hem de sıkı dost!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Son dönemin başarılı oyuncuları Dilan Çiçek Deniz ve Burak Deniz bugüne kadar birden çok projede birlikte rol aldılar.

İkilinin beraber rol aldığı ilk yapım Tatlı Küçük Yalancılar adlı diziydi. 2015 yılında Star TV^de yayınlanan dizide henüz iki ünlü isim de bu kadar popüler değildi.

İki ünlü oyuncu 2020 yılında bu defa bir dijital dizi projesi için bir araya geldi. Yarım Kalan Aşklar adlı dizi Blu TV’de yayınlandı.

Burak Deniz ve Dilan Çiçek Deniz’i üçüncü kez buluşturan Kal adlı film için geri sayım başladı. Kal filmi 11 Kasım’da Netflix’de görücüye çıkacak.

Dilan Çiçek Deniz heyecanını sosyal medyadan hayranlarıyla paylaştı. Instagram hesabında filmden fotoğraf karelerini yayınlayan oyuncu paylaşımına; “Aşk ve Hafıza” üçlemesinin son filmi “Kal” geliyor.  Bu üçlemenin ilk filminde, @netflixturkiye ‘nin ilk internasyonal işinde de beraber çalıştığım sevgili @aciktan ile beraber içime, ruhuma sinen bir şey yaptık. Bütün ekip iyi ki varsınız. İyi ki @_burakdeniz iyi ki @aciktan” ifadelerini kullandı.

Burak Deniz de rol arkadaşının paylaşımına; “Canım benim” yorumunu yapıp kalp emojisi koydu. Yönetmen koltuğunda Ozan Açıktan’ın oturduğu filmin oyuncu kadrosunda ikiliye Berrak Tüzünataç, Dolunay Soysert, Ersin Arıcı, Şükran Ovalı ve Ceyda Düvenci’nin de aralarında bulunduğu ünlü isimler eşlik ediyor.

Filmden görüntüler Netflix Türkiye’nin sosyal medya hesabında, “Anılar bağımlılık yapar” notuyla izleyicinin beğenisine sunuldu. Filmin çekimlerinin yapıldığı dönemde Dilan Çiçek Deniz, sarıya boyattığı saçlarıyla gündeme gelmişti. Kal 11 Kasım’da Netflix’de izleyici ile buluşacak.