Ana sayfa Dizi Haberleri Şahmaran’dan önce Burak Deniz’in sürpriz yeni dizisi övgüleri topladı!

Şahmaran’dan önce Burak Deniz’in sürpriz yeni dizisi övgüleri topladı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Burak Deniz’in da başrolünde yer aldığı, İtalya’nın ilk Disney Plus projesi olması bakımında da dikkat çeken Cahil Periler dizisi yayınlanmaya başlandı. 2001 yılında yönetmen Ferzan Özpetek, Cahil Periler isimli filmi ile büyük başarı kazanmıştı. Şimdi de bu filmin dizi versiyonu ile gündemde yer alıyor.

Ünlü Türk yönetmen Ferzan Özpetek’in Disney Plus için çektiği ilk orijinal İtalyan dizi olan Cahil Periler, Türkiye’de de gösterime girdi. Geçen yıl yaz döneminde Maraşlı dizisinin bitmesinin ardından Burak Deniz, 1 ay kadar süren çekimlerde yer almak için İtalya’ya gitmişti.

8 bölümlük dizide 4 bölümde yer alan ve fotoğrafçı Asaf karakterini canlandıran Burak Deniz, İtalya’daki popülerliğini bu dizi sayesinde katlayarak artıracak gibi gözüküyor. Oyuncunun zaten İtalya’da büyük bir takipçi kitlesi var ve Cahil Periler dizisiyle bunun artması bekleniyor.

Disney Plus’un izlendiği tüm ülkelerde Cahil Periler dizisinin başarısı hem Ferzan Özpetek’in hanesine yazılacak hem de Burak Deniz, öne çıkma imkanı bulacak. Dizide ayrıca İtalya’da yaşayan ünlü oyuncumuz Serra Yılmaz’ın da bulunduğunu hatırlatalım.

Cahil Periler dizisi, İtalya’da eleştirmenlerce çok beğenildiği ve İtalya Ulusal Sinema Gazetecileri Sendikası tarafından da yılın en iyi dizisi seçildi. İtalyan gazetesi La Reppublica, “Ferzan Özpetek büyülü dokunuşuyla perileri bu kez de beyaz cama taşıdı” diyerek de dizi için olumlu bir makale yayınladı.

Şahmaran'dan önce Burak Deniz'in sürpriz yeni dizisi övgüleri topladı! 7

Burak Deniz geçen yıl Cahil Periler dizisinden sonra Şahmaran isimli Netflix projesinin ilk sezonu için sete çıkmıştı.

Şahmaran dizisinin ikinci sezonu için de ekip Adana’da geçtiğimiz hafta çalışmalara başladı. Ancak sette yaşanan teknik bir sorun nedeniyle çalışmalara 10 gün ara verildiğini Burak Deniz duyurmuştu.

Ünlü oyuncu, Şahmaran projesinde Serenay Sarıkaya ile başrolü paylaşıyor ve hayranlar da mistik bir hikayesi bulunan bu projeyi heyecanla bekliyor.