Ana sayfa Sosyal Medya Burak Deniz yeni dövmeleriyle dikkat çekti

Burak Deniz yeni dövmeleriyle dikkat çekti

tarafından kadir kadir

TelevizyonGazetesi.com / Ünlü oyuncu Burak Deniz, Netflix’te yayınlanacak Şahmaran dizisi toplantı çıkışında merak edilen sorulara cevapladı.

Şahmaran dizisinin ilk sezon çekimlerinin tamamlandığını belirten oyuncu, şu anda kurgu ve montaj işlerinin yapıldığını, Eylül ayında ilk sezonun yayınlanmasının planlandığını söyledi. Senaryodaki bazı revizyon ve değişiklikler için bir araya geldiklerini ifade eden Burak Deniz, ikinci sezon çekimlerine devam edeceklerini fakat henüz set için tarihin belli olmadığını dile getirdi.

Kolundaki fazla sayıdaki dövmeyle ilgili olarak da açıklama yapan oyuncu, yeni proje için geçici dövmeler yapıldığını, kalıcılık durumuna göre hangilerinin kullanılacağına karar verileceklerini belirtti.

Burak Deniz dövmeleriyle dikkat çekti
Geçtiğimiz sezon ATV’de yayınlanan ve başrolünü Alina Boz ile paylaştığı Maraşlı dizisinde Celal Kün (Mehmet İnce) karakteriyle izleyicilerin dikkatini çeken Burak Deniz, son yıllarda aldığı rollerle dizi sektörünün aranan isimleri arasında olmayı başardı.

Maraşlı dizisinin çekimlerinin ardında İtalya’ya giden başarılı oyuncu, İtalya’da yaşayan Türk yönetmen Ferzan Özpetek’in 20 yıl önce çektiği, İtalyan ortak yapımı “Cahil Periler” filminin dizi versiyonunda oynadı.

İtalya’nın ardından Türkiye’ye dönen Burak Deniz, Netflix’te bir internet dizisi olarak yayınlanacağını açıklanan, fantastik öğeler barındıran Şahmaran dizisi oyuncu kadrosunda yer alıyor.