Ana sayfa Sosyal Medya Gülse Birsel şu sıralar fena halde! Yeni dizisi bakın ne hale getirdi?

Gülse Birsel şu sıralar fena halde! Yeni dizisi bakın ne hale getirdi?

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Ünlü senarist ve oyuncu Gülse Birsel, yakın zaman önce yeni bir dijital dizi hazırlığında olduğunu söyleyerek takipçilerini mutlu etmişti. Birsel, son olarak Jet Sosyete dizisini yazmış ve ardından da uzun zamandır ekranlarda olmaması nedeniyle merakla bekleniyordu. Uzun bir tatil yapan Birsel, sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarla gündeme geliyor sık sık.

Bazı markaların reklamını Gupse Özay ile birlikte karşılıklı evlerinden çektikleri eğlenceli videolarla yapan Birsel, aynı zamanda harıl harıl yeni dizisini yazmakla meşgul. Şimdiye kadar fenomen olmuş pek çok diziye imza atan ünlü senaristin yeni projesi için heyecanlı bir bekleyiş var.

Avrupa Yakası, Yalan Dünya ve Jet Sosyete gibi unutulmaz işlere imza atan Gülse Birsel’in yeni dizisinin de hayli iddialı olacağı aşikar. Birsel, diziyle ilgili bir tüyo vermiyor ama yoğun bir tempoda durup dinlenmeden çalıştığını da sosyal medyadan paylaştı.

Birbirinden özenli projeleriyle beğeni toplayan Gülse Birsel, komedi alanında dizi projeleri hazırlayan bir isim. Ancak Birsel, Jet Sosyete dizisinin ardından, neredeyse bir sinema filmi uzunluğunda süren dizileri yazmaktan çok yorulduğunu daha önceki röportajlarında sıklıkla dile getiriyordu.

Ekrana ne zaman bir iş yapar bilinmez ama dizi süreleri 120 dakika gibi sınırlarda devam ettiği sürece Birsel’in yapımlarını ekranda görmek de zorlaşacak! Bu kez dijital bir kanal için yeni bir dizi yazan Gülse Birsel’in projesinin hangi platformda yayınlanacağı henüz bilinmiyor.

“Ulusal kanallarda espriler biplendiği için dijitali tercih ettiğim söylenemez. Uzun dizi süreleri nedeniyle bu kararı aldım, yapacağım iş 35-40 dakika olacak. 120 dakikalık dizi hem izleyiciyi, hem yazarı hem de oyuncuyu yoruyor” diye konuşmuştu.

Gülse Birsel şu sıralar fena halde! Yeni dizisi bakın ne hale getirdi? 9

Şimdilerde göz altları mosmor olmuş pozlarıyla instagram’da dizisini yazmakta olduğunu ve çok yoğun çalıştığını aktarıyor ünlü isim instagram hesabından.

Geçtiğimiz günlerde yeni projesinde yine rol almayı planladığını ama kendisine henüz hangi rolü yazacağına karar vermediğini de belirtmişti.

Gülse Birsel şu sıralar fena halde! Yeni dizisi bakın ne hale getirdi? 10

Bakalım Birsel’in bu hummalı çalışmasının ardından nasıl bir proje bekliyor izleyiciyi?

Gülse Birsel şu sıralar fena halde! Yeni dizisi bakın ne hale getirdi? 11