Ana sayfa Dizi Fragmanları İzleyicinin bitmesini istemediği Annemizi Saklarken’de final fragmanı herkesi üzecek

İzleyicinin bitmesini istemediği Annemizi Saklarken’de final fragmanı herkesi üzecek

tarafından kadir kadir
Annemizi saklarken final

TelevizyonGazetesi.com / Star TV’de yeni sezon dizisi olarak kısa süre önce ekrana gelmeye başlayan Annemizi Saklarken, ani final kararıyla hayranlarını üzdü.

Ojo Pictures’ın yapımcılığını üstlendiği ve başrollerinde Kutsi, Hande Doğandemir, Yeşim Ceren Bozoğlu, Hatice Aslan gibi oyuncuların yer aldığı Annemizi Saklarken dizisi, ilginç konusuyla ilk bölümlerden itibaren ilgi çekse de reytingler düşük gelince final yapması kaçınılmaz oldu.

İzleyicinin bitmesini istemediği Annemizi Saklarken’de final fragmanı herkesi üzecek 3

Dizinin final yapacağı sekizinci bölümle ilgili tanıtım videosu yayınlandı. Fragmanda; Melek, Handan için hazırladığı çikolataların içerisine ilaç enjekte ederek Handan’a götürür. Derya ise Dündar’dan annesi adına hesap sorarken Füsun, Benan ile beraber yaşanan olayları kimin yaptığını çözmeye çalışır.

Final videosuyla birlikte bu ani final kararının ekibe ve izleyicilere bir haksızlık olduğunu dile getiren sosyal medya mesajları çığ gibi büyüdü.

İzleyicinin bitmesini istemediği Annemizi Saklarken’de final fragmanı herkesi üzecek 4

Final olması için çekilmiş bir bölüme benzemediğini düşünen Annemizi Saklarken hayranları, “Aniden final kararı alınmış ve her şey havada kalmış bir şekilde yarım bitecek, o kadar kötü bir durum ki daha göreceğimiz çok şey vardı” düşüncesi üzerinde yoğunlaştılar.

Annemizi Saklarken, klişeden uzak hikayesi ile izleyicileri tarafından büyük beğeni alan, çok farklı bir işti. Fakat başarılı oyunculuk ve farklı hikaye maalesef yeterli olmadı ve Annemizi Saklarken dizisinin finaline karar verildi.