Ana sayfa Sosyal Medya Burak Deniz’in Gidenler filmindeki karakteri ortaya çıktı! Dikkat çeken detaylar var!..

Burak Deniz’in Gidenler filmindeki karakteri ortaya çıktı! Dikkat çeken detaylar var!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Son dönemin yıldızı en çok parlayan oyuncularından biri olan Burak Deniz yeni projesi Gidenler’de canlandırdığı ‘Semih’ karakterini sosyal medya hesabından görücüye çıkardı.

Yakışıklı oyuncu Netflix için çekilen Gidenler isimli filmde Dilan Çiçek Deniz ile birlikte rol alıyor. Daha önce BluTV’de yayınlanan Yarım Kalan Aşklar dizisinde baş rolü paylaşan iki oyuncu çok güzel bir uyum yakalamıştı.

İki ünlü ismin yeniden bir arada olması  ikilinin hayranlarını heyecanlandırdı. Gidenler setinden, karakteri ‘Semih’in fotoğrafını instagram hesabından takipçileriyle paylaşan oyuncu heyecanı iyice artırdı.

Burak Deniz'in Gidenler filmindeki karakteri ortaya çıktı! Dikkat çeken detaylar var!.. 7

Fotoğrafta, klüp tarzında bir ortamda, renkli ışıklar altında ağzında sigarasıyla görülen ‘Semih’ karakteri film ile ilgili merakı artırırken Burak Deniz’in hayranları fotoğrafı beğeni yağmuruna tuttu. Fotoğraftaki detaylar, oyuncunun bu defa asi bir karakteri canlandıracağı hissini veriyor.

OGM Pictures imzasını taşıyan Gidenler isimli sinema filminin yönetmenliğini Ozan Açıktan yapıyor. Dilan Çiçek Deniz ve Burak Deniz’in başrollerinde yer aldığı film, bir aşk hikayesini anlatacak.

Filmde ikiliye, Dolunay Soysert, Ceyda Düvenci ve Şükran Ovalı’nın da aralarında bulunduğu oyuncu kadrosu eşlik ediyor.

Bugüne kadar birçok dizide rol alan ancak geçen yıl ATV’de ekrana gelen Maraşlı dizisiyle kariyerinin çıkışını yapan Burak Deniz Gidenler filminin çekimlerinden hemen önce Serenay Sarıkaya ile baş rolünde yer aldığı ve Netflix için çekilen Şahmeran dizisinin çekimlerini tamamlamıştı. Yakışıklı oyuncunun orada canlandırdığı karakterin detayları da hayranları tarafından merakla bekleniyor.