Ana sayfa Dizi Haberleri Destan dizisi Covid-19 vakalarına rağmen çekimlere devam ediyor!

Destan dizisi Covid-19 vakalarına rağmen çekimlere devam ediyor!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Salı akşamları ATV’de ekrana gelen Destan dizisi, son dönemde reytinglerinde biraz düşme gözlemlense de yayınına başarıyla devam ediyor. Dizi, sette görülen Covid-19 vakalarına rağmen çekimlerini sürdürüyor.

Başrollerini Ebru Şahin ve Edip Tepeli’nin paylaştığı Destan dizisi Akkız ve Battuga’nın aşkını anlatıyor. Özellikle Ebru Şahin’in performansıyla tam not aldığı dizi bugünlerde Covid-19 vakalarıyla uğraşıyor.

Destan’ın yapımcısı Bozdağ Film’den yapılan açıklamaya göre Edip Tepeli, Esra Kılıç, Bilgi Aydoğmuş ve Ecem Sena Bayır’ın PCR testleri pozitif çıktı. Twitter’da yapılan resmi açıklamada şöyle denildi:

“Geçtiğimiz hafta ’Destan’ dizisi oyuncularımızdan Edip Tepeli, Esra Kılıç, Bilgi Aydoğmuş ve Ecem Sena Bayır’ın PCR testleri pozitif çıktığı için aramızda olamadılar. Bugün itibariyle oyuncularımızın sağlık durumu iyi olup, PCR testleri negatife dönmüş ve aramıza katılmışlardır.

Eksik oyuncu kadromuza rağmen Destan ekibi ve oyuncularımız, yeni bölümün yayını için bütün gayretleriyle çekimlere devam ederek siz izleyicilerimize 12. bölümü sunmuşlardır. Fedakar çalışmaları için tüm ekibimize, oyuncularımıza ve bizleri anlayışla karşılayan değerli seyircilerimize canı gönülden teşekkür ederiz.”

Bu arada Destan dizisi dün akşam da reyting savaşından başarıyla çıktı. Reyting puanlarında biraz düşüş görülse de tüm izleyicilerde ortalamanın üzerinde puan alarak ikinci oldu. AB’de altı, ABC1’de ise dördüncü sırada yer aldı.