Ana sayfa Sosyal Medya Burak Deniz’in sürpriz set ziyaretinde Maraşlı dizisi detayı!

Burak Deniz’in sürpriz set ziyaretinde Maraşlı dizisi detayı!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Ekranların kısa süren ancak akıllara yerleşen dizilerinden birisi oldu Maraşlı. Atv’de ekrana gelen dizide Maraşlı karakterine Burak Deniz, Mahur karakterine ise Alina Boz hayat vermişti. Dizi, 26 bölüm ekrana geldi. Düşük reytingleri nedeniyle kanalın devam ettirmemesi, izleyiciyi üzen bir gelişme oldu.

Maraşlı dizisi, ekranda kısa süre yer alan ancak etkisi uzun süren bir yapım oldu. Hala sosyal medyada Burak Deniz ve Alina Boz ile ilgili yorumlarda Maraşlı dizisiyle ilgili mesajlar verilmeye devam ediliyor. Dizinin ilk yayınlandığı günün birinci yılının dolmasıyla Burak Deniz de sosyal medyadan bir sürpriz yapmış ve Maraşlı’ya selam göndermişti.

Burak Deniz’in de unutamadığı bir dizi olarak Maraşlı dizisi, izleyenler için özel bir yerde durmaya devam edecek. Finali nedeniyle kanalı eleştiren ve haksızlık yapıldığını izleyicilerin sık sık dile getirdiği Maraşlı, ekranın fenomen yapımlarından olmayı başardı kısa süreli macerasında.

Alina Boz ve Burak Deniz’in çok başarılı bulunan ekran uyumları da ikilinin yeniden bir başka projede birlikte rol almaları için ısrarlı hayran istekleriyle sosyal medyada konuşulmaya devam ediliyor.

Burak Deniz’in son yaptığı bir paylaşım ise oyuncunun kalbinde Maraşlı’nın farklı bir yerde durduğuna bir kanıt adeta! Deniz, geçtiğimiz günlerde Maraşlı’nın yönetmeni Arda Sarıgün’ü yeni dizisinin setinde ziyaret etti.

Burak Deniz'in sürpriz set ziyaretinde Maraşlı dizisi detayı! 8

Şu anda TRT1’de yayınlanan Kasaba Doktoru dizisinin yönetmenliğini yapıyor Arda Sarıgün. Burak Deniz, Maraşlı’da birlikte çalıştığı yönetmeni bu ziyaretiyle, ister istemez dizinin hayranları için de güzel bir sürpriz yapmış oldu.

İnstagram hesabından yaptığı paylaşıma ‘Dost ziyareti’ notunu düşen oyuncu, Kasaba Doktoru dizisinin oyuncularıyla poz verdi. Vildan Atasever’in de aralarında bulunduğu ekiple keyifli bir gün geçirdiği görülüyor fotoğraflarda oyuncunun.

Burak Deniz'in sürpriz set ziyaretinde Maraşlı dizisi detayı! 9

Burak Deniz’in paylaşımları, sosyal medyada da Maraşlı dizisinin sevenleri tarafından heyecanla karşılandı. ‘Vefa çok güzel bir duygu’, ‘Maraşlı’yı bir başka seviyor bu adam, bizim gibi’ şeklinde yorumlar yapılırken, Maraşlı dizisindeki partneri Alina Boz da fotoğraflara kalp emojisi ile yorum yaparak hayranların heyecanını katladı…