Ana sayfa Sosyal Medya Burak Deniz’in yeni filmi Gidenler için geri sayım başladı!

Burak Deniz’in yeni filmi Gidenler için geri sayım başladı!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Son dönemin yıldızı en çok parlayan yıldızlarından Burak Deniz bir projesini tamamlayıp yenisine başlıyor. Şahmaran dizisinin çekimlerini tamamlayan Deniz şimdi de yeni film projesi Gidenler’in çekimlerini bitirdi.

Bugüne kadar birçok dizide rol alan ancak geçen yıl ATV’de ekrana gelen Maraşlı dizisiyle kariyerinin çıkışını yapan Burak Deniz ardından Ferzan Özpetek’in Disney Plus için çektiği Cahil Periler dizisi için İtalya’da kamera karşına geçmişti.

Ferzan Özpetek’in yıllar önce çektiği ve yayınlandığı dönem büyük ses getiren Cahil Periler filminden esinlenilerek çekilen dizi sekiz bölümden oluşuyor. Burak Deniz’in ‘Asaf’ isimli bir fotoğrafçıyı canlandırdığı dizi 13 Nisan’da Disney Plus ekranlarında İtalyan izleyiciyle buluşacak.

Yakışıklı oyuncu bu projenin ardından Netflix için çekilen Şahmaran dizisi için sete çıktı. Burak Deniz bu dizide baş rolü Serenay Sarıkaya ile paylaştı. Şahmaran dizisinin çekimleri bir süre önce tamamlandı ve bu kez Burak Deniz yeni projesinin hazırlıklarına başladı.  Yakışıklı oyuncu yine Netflix için çekilecek Gidenler isimli filmin çekimlerini de tamamladı.

Burak Deniz'in yeni filmi Gidenler için geri sayım başladı! 8

Burak Deniz instagram hesabından yaptığı paylaşımla hayranlarına, film için geri sayımın başladığının mesajını verdi.

Burak Deniz’in Gidenler filmindeki partneri ise oyuncu Dilan Çiçek Deniz. Daha önce BluTV’de yayınlanan Yarım Kalan Aşklar dizisinde baş rolü paylaşan iki oyuncu yeniden bir projede birlikte çalıştı.

Burak Deniz'in yeni filmi Gidenler için geri sayım başladı! 9

Dilan Çiçek Deniz ve Burak Deniz, Küçük Tatlı Yalancılar ve Yarım Kalan Aşklar’dan sonra Gidenler ile üçüncü kez bir araya geldi. İki başarılı oyuncunun yeniden bir araya gelmesi hayranları tarafından sevinçle karşılandı.

Dilan Çiçek Deniz film için imaj değişikliği yaparak koyu renk olan saçlarını sarıya boyatmıştı. Burak Deniz instagram hesabından partnerinin de fotoğrafını paylaştı.