Ana sayfa Sosyal Medya Hande Erçel bundan sonraki projesinde canlandırmak istediği rolün resmini çizdi!

Hande Erçel bundan sonraki projesinde canlandırmak istediği rolün resmini çizdi!

tarafından sule sule

Televizyongazetesi.com/Detay – Sen Çal Kapımı dizisinde elde ettiği başarının ardından ününü dünyanın dört bir köşesine ulaştıran Hande Erçel için artık şöhretin meyvelerini yeme zamanı. Bundan sonra rol seçiminde çok titiz davranacağının işaretini veren güzel oyuncu canlandırmak istediği karakterin resmini çizdi.

Hande Erçel, Fox TV’de yayınlanan ve başrolünü Kerem Bürsin’le paylaştığı Sen Çal Kapımı dizisiyle kariyerinin zirvesine ulaştı. Artık neredeyse tüm dünya Hande Erçel’i konuşuyor. Güzel oyuncu Sen Çal Kapımı dizisinin ardından setlere bir süreliğine ara verdi.

Ancak Hande Erçel bir yandan da kendisine gelen yeni proje tekliflerini değerlendiriyor. Geçtiğimiz günlerde Elle Türkiye dergisine bir röportaj veren Erçel, artık rollerini seçerken çok titiz davrandığının işaretini verdi.

Hande Erçel bundan sonraki projesinde canlandırmak istediği rolün resmini çizdi! 1

Hande Erçel röportajında şöyle dedi: “Okuduğum ve değerlendirdiğim senaryolar var. Bundan sonraki işimde derdi olan, davası olan, hayata karşı duruşu olan, izleyiciye hayatıyla, duruşuyla ilham verecek ve kalbinde yer edecek güçlü bir kadına ruh vermeyi istiyorum.”

Sen Çal Kapımı dizisiyle elde ettiği başarıyla sosyal medya hesabındaki takipçi sayısı 27 milyona yaklaşan ve bu rakamla Hollywood’un ve müzik dünyasının en ünlü isimlerini bile geride bırakan Hande Erçel artık hem sosyal medyada hem de ekran dünyasında çok etkili bir isim. Dolayısıyla artık rollerinde daha seçici davranabilir ya da oynayacağı rolü kendi isteğine göre şekillendirebilir.

Her gün yeni bir rekora imza atan Hande Erçel, 2021 yılında hakkında yapılan 3.2 milyon paylaşımla sosyal medyada senenin en çok konuşulan kadın oyuncusu oldu. Halen setlerden uzak olan Erçel, çok yakında Türkiye’de yayına başlayacak dijital platform Disney Plus’la anlaşma yaptı.