Ana sayfa Sinema Burak Hakkı ile Berat Efe Parlar aile komedi filminde baba oğul olarak etkileyecek!

Burak Hakkı ile Berat Efe Parlar aile komedi filminde baba oğul olarak etkileyecek!

tarafından ker_def

Yapımcılığını Sadi Canpolat, Sadri Alışık, Serhat Usak ve Serdar Atacan’ın yaptığı, senaryo ve yönetmenliğini Enes Ateş’in üstlendiği Aile – Komedi türündeki “AFACANLAR: İş Başa Düştü” sinema filminde baba Serhat’ı oynayan Burak Hakkı ve oğlu Emirhan rolündeki Berat Efe Parlar’ı çekimlerde görenler gerçek baba-oğul zannetti…

4 Şubat’ta vizyona girecek olan filmin başrol oyuncusu Berat Efe Parlar, karakter hakkında duygularını şu sözlerle ifade etti:

“Burak abiyle beni gerçek baba oğul zannedenler oldu çekim aşamalarında. Kendisi çok iyi biri. Beni ve arkadaşlarımı sözleri ve davranışlarıyla çok rahatlattı. Oyunculuk tiyoları verdi ve bizleri motive etti. Bizlere çok şey kattı. Kendisine teşekkür ederim.”

Burak Hakkı ile Berat Efe Parlar aile komedi filminde baba oğul olarak etkileyecek! 7

Başrollerini Berat Efe Parlar, Burak Hakkı, Bedir Bedir, Umut Avcı, Gaye Balım Bayrak ve Gürgen Öz’ün paylaştığı “AFACANLAR : İş Başa Düştü” filmi, beş afacanın bir AVM de yaşadığı hırsızlık olayına karışmalarının heyecan, aksiyon ve komedi dolu hikayesini anlatıyor.

Filmin Konusu :

Emirhan 13 yaşında, bir AVM’de güvenlik müdürü olarak çalışan Sedat Yılmaz’ın oğludur. Mahalleden arkadaşları Ege ve Berkcan ile AVM’de bir gece geçirip VR oyunları oynama hayali kurmaktadır. Bu sıra da AVM’de sergilenecek ünlü bir heykeli de merak etmektedir. Emirhan erkenden kalkar, babasına destek olmak için AVM yolunu tutar. Bir talihsizlik sonucu babası gece nöbetine kalır ve Emirhan arkadaşlarını oraya davet edip durumu fırsata çevirmeye karar verir. O gece iki hırsız heykeli çalmak için AVM’ye gizlice girince işler karışır. Bundan sonrası kendilerine Bisikletli Çılgınlar diyen 5 afacan arkadaşın macera dolu saatlerine dönüşür.