Ana sayfa Dizi Haberleri Alev Alev dizisinin başrolü Hazar Ergüçlü yeni dizi anlaşması yaptı!

Alev Alev dizisinin başrolü Hazar Ergüçlü yeni dizi anlaşması yaptı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV ekranlarında izleyicilerle perşembe akşamları buluşmaya devam eden Alev Alev dizisi, bu sezonun iyi yapımlarından birisi.. Dilan Çiçek Deniz ve Demet Evgar ile birlikte Alev Alev’in başrolündeki diğer kadın oyuncu da Hazar Ergüçlü… Ünlü oyuncu, uzun bir aradan sonra dizilere bu yapım ile dönüş yaptı.

Hazar Ergüçlü, Alev Alev’de canlandırdığı Çiçek karakteri ile de çok sevildi ve hayranları onun performansından çok memnun.. Dizinin reyting sorunları başlasa da hem hikayesi hem de oyunculuk performansları noktasında kendisini düzeltebilecek, yeniden ilgiyi artırabilecek bir yapım.

Alev Alev dizisi devam ederken, Hazar Ergüçlü ise yeni bir dizi anlaşması yaptı. Oyuncu, dijital platformda yayınlanacak olan Yoktan Seçmeli isimli projeye dahil oldu. Ergüçlü’nün sevgilisi yönetmen Onur Ünlü’nün yönetimindeki dizinin güçlü bir oyuncu kadrosu bulunuyor.

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın kulis bilgisine göre Hazar Ergüçlü’nün yanı sıra; Serkan Keskin, Hande Doğandemir, Selim Bayraktar, Serhat Kılıç, Mahir İpek, Onur Dilber, Ayşe Melike Çerçi, Aleyna Solaker ve Berat Efe Parlar da dizideki isimler olarak dikkat çekiyor.

Farklı ama bir şekilde birbirleriyle bağlantısı olan insanların etkileyici hikayesinin anlatılacağı diziyi, NTC Medya üstlendi. Yusuf Reha Alp’in senaryosunu yazdığı Yoktan Seçmeli, için okuma provalarına başlandı ve yakında da çekimlere başlanacak.