Ana sayfa Sosyal Medya Özlenen oyuncu Burak Hakkı ekranlara geri mi dönüyor!..

Özlenen oyuncu Burak Hakkı ekranlara geri mi dönüyor!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Ünlü oyuncu Burak Hakkı, bundan tam 14 yıl önce rol aldığı unutulmaz dizi Dudaktan Kalbe ile geniş bir kitle tarafından tanındı.

Dudaktan Kalbe’de Aslı Tandoğan, Yiğit Özşener, Fadik Sevin Atasoy ve Özge Özder ile birlikte rol alan oyuncu dizide ‘Hüseyin Kenan Gün’ karakterine hayat verdi. Sonrasında da pek çok projede yer alan oyuncu bir süredir ekranlardan uzakta.

Ünlü oyuncu Çanakkale’de 12 yıl önce satın aldığı arazisinde organik tarım yapıyor. Yetiştirdiği cevizlerin hasadını yapmaya başlayan Burak Hakkı bu anları sosyal medya hesabında takipçileriyle de paylaşıyor.

Özlenen oyuncu Burak Hakkı ekranlara geri mi dönüyor!.. 8

Burak Hakkı, dönemin ünlü mankeni Sema Şimşek ile evliliğinden dünyaya gelen oğlu Rüzgar doğduktan sonra tarıma merak sarmıştı. Çanakkale’nin Gelibolu ilçesindeki Güneyli Köyü’nde satın aldığı 35 bin metrekarelik arsada; ceviz ve organik sebze-meyve yetiştiren ünlü oyuncu, kendisinin özleyen hayranlarıyla sosyal medyadan hasret gideriyor.

Ancak Burak Hakkı’nın son paylaşımı, kendisini yeniden ekranlarda görmek isteyen  hayranlarını heyecanlandırdı. Instagram hesabında, Posta Gazetesi’nin internet sitesinde hakkında çıkan haberleri paylaşan oyuncu haberdeki ‘Geri Dön’ butonunu işaret ederek; “Geri dön diyor. Bırak bu tarım ceviz işlerini diye algıladım” yazdı. Hakkı’nın bu hamlesi, “Acaba ekranlara geri mi dönecek?” dedirtti.

Özlenen oyuncu Burak Hakkı ekranlara geri mi dönüyor!.. 9

Çiftlik hayatından kesitleri sık sık takipçileriyle paylaşan Hakkı, daha önce verdiği röportajda; İstanbul’un stresli yaşamından Saros Körfezi’ndeki köy yaşamına döndüğünü ve bunu herkesin yapabileceğini insanların sadece ne istediğine karar vermesi gerektiğini belirterek, “İnsan şehre dönmek istemiyor açıkçası. Dolayısıyla da bu tür köy hayatının ne kadar gerekli ve güzel olduğu, böyle salgın dönemlerinde anlaşılıyor” şeklinde konuşmuştu.