Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Rüzgar geldi ve Burak Hakkı’nın hayatında her şey değişti!

Rüzgar geldi ve Burak Hakkı’nın hayatında her şey değişti!

tarafından ker_def

1972 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Burak Hakkı, uzun yıllar dizilerde ve sinema filmlerinde yer alan başarılı bir aktör. 2001 yılında Sema Şimşek ile evlenen Burak Hakkı, 2012 yılına kadar da hayatı onunla birlikte paylaştı. Çiftin çocukları Rüzgar ise 14 yaşında.

Burak Hakkı oğlu ile gurur duyuyor ve her zaman da iyi bir hayat yaşaması için dua ediyor. Oyuncu ve model Burak Hakkı, baba olmasıyla birlikte şekillenen hayatını ve oğlu Rüzgar ile yapmaktan keyif aldığı aktiviteleri MAG Haziran sayısı için anlattı.

Baba olmak oyuncuya göre büyük bir karar ve insanların bu kararı olgunluk seviyesindeyken alması gerektiğini düşünüyor. Babalık oyuncuya çok yaradı. Burak Hakkı, “Beklentimden çok daha güzel duygular yaşadım baba olduktan sonra” diye konuştu.

Rüzgar geldi ve Burak Hakkı'nın hayatında her şey değişti! 7

Başarılı projeleri ile ekranlarda olan oyuncu Burak Hakkı babalık duygusunu ve baba olduktan sonra hayatında değişen detaylarını şu şekilde anlattı:

“Aziz Nesin çok güzel anlatmış, “Seni annen kadar sevecek, baban kadar merak edecek başka biri yoktur.” diye… Tek bir cümle ile açıklamak gerekirse, “Sorumluluk ve hayata hazırlamak.

Bilinmezliğe karşı herkes korkar. Benim herhangi bir korkum olmadı ama öncelerde kendimi hazır hissetmedim.

Büyük bir karar ve olgunluk gerektirdiğini düşünüyorum. Baba olduktan sonra diyetimden tutun da arkadaşlarım, kariyerim ve planlarım, uykularım, saat düzenim, her şey Rüzgar’a göre değişti. Beklentimden çok daha güzel duygular yaşadım baba olduktan sonra.”