Ana sayfa Sinema Gürgen Öz, çocuklara yönelik yeni projesinden çok memnun kaldı!

Gürgen Öz, çocuklara yönelik yeni projesinden çok memnun kaldı!

tarafından ker_def

Gürgen Öz, başrolünde yer aldığı Afacanlar İş Başa Düştü isimli sinema filminin kendisi için çok önemli bir proje olduğunu söyledi. Yapımcılığını Sadi Canpolat, Sadri Alışık, Serhat Usak ve Serdar Atacan’ın yaptığı filmin senaryosunu yazan ve yönetmenliğini yapan kişi ise Enes Ateş oldu.

Başrollerini Berat Efe Parlar, Burak Hakkı, Bedir Bedir, Umut Avcı, Gaye Balım Bayrak ve Gürgen Öz’ün kadrosunda yer aldığı sinema filmi, beş afacanın bir alışveriş merkezinde yaşanan hırsızlık olayına karışmalarını heyecanlı ve komik bir kurgu ile anlatıyor.

Gürgen Öz, çocuklara yönelik yeni projesinden çok memnun kaldı! 7

Filmde Serhat karakterini canlandıran Gürgen Öz, Türkiye’de çocuklara yönelik güzel mesajlar veren projelerin az sayıda olmasını eleştirdi. Oyuncu, bu nedenle böyle bir yapımda rol almanın kendisi için önemli olduğunu belirtti ve şunları söyledi:

“Çocuk filmlerine önem veriyorum. Onların hayal gücünü besliyor. Kızım doğduktan sonra Türkiye’deki çocuk kitaplarını, animasyonları, çizgi filmleri ve çocuk filmlerini daha bir dikkatle inceler oldum ve yurt dışına kıyasla üretimin ve içerik kalitesinin daha sınırlı olduğunu gördüm. Daha çok örneğe ihtiyaç var. Çeşitlilik lazım.

Çocukların ufku içerik ve tasarım olarak kaliteli kitaplar ve animasyonlarla gelişiyor. Verilen mesajlar da önemli. Bu bağlamda bu projeyi de çok önemli ve değerli buluyorum. Mesajlarını güzel veren ve eğlendiren, ihtiyaç duyulan bir proje. Sektörde bu klasmanda daha çok film olmalı. Çocuklar geleceğimiz. Onlara değer vermeli ve bu değeri de onlar için ürettiklerimizle gösterebilmeliyiz. Bu perspektif doğrultusunda, projenin içinde keyifle yer aldığımı söyleyebilirim.”