Ana sayfa Dizi Haberleri Burak karakterini üstüne öyle güzel giydi ki, Arıza’nın yıldızı Olgun Toker!

Burak karakterini üstüne öyle güzel giydi ki, Arıza’nın yıldızı Olgun Toker!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV ekranlarında Pazar akşamları yayınlanmakta olan Arıza dizisi, ilk iki bölümü ile çok başarılı sonuçlar aldı. Diziden önce herkes Tolga Sarıtaş ve Ayça Ayşin Turan’ı konuşuyordu. Ancak dizi başladıktan sonra bir isim daha öne çıktı.

İşte o isim Burak rolüne hayat veren Olgun Toker’den başkası değil… Ünlü oyuncuyu kötü bir adam karakterinde ilk kez izleyenler, sanki yıllarca bu rolleri oynamış da o kadar büyük tecrübe kazanmış diye düşünmüştür…

Arıza bir adam, psikopat ve her şey ondan beklenir… Burak karakterine bu hissiyatı veren de Olgun Toker’in ortaya koyduğu harika performans. Arıza dizisinin yıldızlarından birisi olmayı daha ilk 2 bölümde hak etti bile.

Halide’yi abartılı hediyelerle etkilemeye çalışan ama onun annesi ve ağabeyinin katili de olan bir Burak Ersoylu bu… Yani oynaması o kadar da kolay, sıradan bir rol değil… Olgun Toker ise bu karaktere çok başarılı şekilde girdi ve izleyicileri de o kişi olduğuna ikna etti.

Levent Can da yine nefret edilecek bir karakterle ekrana döndü.

Burak karakterini üstüne öyle güzel giydi ki, Arıza'nın yıldızı Olgun Toker! 7

Burak Ersoylu’nun babası olan Fuat Ersoylu karakterine Levent Can hayat veriyor.

Oğlundan belki de daha kötü birisi. Ortağının eşini ve oğlunu öldürtecek kadar zalim.

Vatanım Sensin dizisinde Yunan general Flipos’u hatırlayanlar, Arıza dizisinde de Levent Can’ın canlandırdığı karaktere gıcık oldu.