Ana sayfa Dizi Haberleri Masumlar Apartmanı dizisinde Merve Dizdar Gülben’i yaşıyor, yürekleri sızlatıyor!

Masumlar Apartmanı dizisinde Merve Dizdar Gülben’i yaşıyor, yürekleri sızlatıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranlarının sevilen dizilerinden Masumlar Apartmanı, 3. bölümü ile Salı akşamı yeniden izleyicilerle buluşacak. İlk iki bölümü çok beğenilen, elde ettiği müthiş reytingleriyle de bu sezona damga vuracağını kanıtlayan Masumlar Apartmanı, yine dop dolu bir bölümle geliyor.

Ezgi Mola’nın 8 yıl sonra ekrana Safiye karakteri ile döndüğü dizide, Merve Dizdar, Birkan Sokullu ve Farah Zeynep Abdullah da başrollerde yer alıyor. Gerçek bir hikayeden alıntılanan senaryosu ile, oyunculuk performansları ve çekim kalitesiyle Masumlar Apartmanı, yeni sezonda ışık gibi parlıyor.

Dizinin 3. bölümde de çöp ev gerçeği, Safiye’nin takıntıları, Gülben’in düştüğü yaralayıcı durumlar izleyicileri yine şaşkına çevirecek. Üçüncü bölümde özellikle de Gülben karakteri ile Merve Dizdar öne çıkacak.

Ünlü oyuncu, karaktere o kadar güzel hayat veriyor ki, izleyiciler onun sahnelerini yüreklerinde bir acı hissederek izliyor. İnci ve Han’ın aşkında ise sorumlar çok. Ama bir de çıkış noktası var. Han, ailelerin birbirlerini kabul etmesi için planını İnci’ye anlatacak.

Sosyal medyada yorumda bulunan izleyiciler ise en çok da Gülben karakterinin düştüğü ezik duruma acıyor. Birçok kişi dizi için adeta gün sayıyor. İzleyiciler, Masumlar Apartmanı’ndan o kadar etkilendi ki, 1 hafta geçmek bilmiyor.

İşte dizinin 3. bölümünden 2. fragmanı: