Ana sayfa Dizi Haberleri İstanbullu Gelin’in İpek’i Dilara Aksüyek’in Arıza dizisinde ayrı bir ışıltısı var!

İstanbullu Gelin’in İpek’i Dilara Aksüyek’in Arıza dizisinde ayrı bir ışıltısı var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Dilara Aksüyek, Arıza dizisinde Füsun karakterine hayat veriyor. 24 Temmuz 1987 İzmir doğumlu olan ünlü oyuncu, 2012 yılından bu yana oyunculuk yapıyor. Merhamet dizisindeki Sadiye karakteri ile öne çıkan oyuncu, Adı Mutluluk, Muhteşem Yüzyıl Kösem dizilerinden sonra İstanbullu Gelin’deki İpek karakteri ile büyük ilgi görmüştü.

İstanbullu Gelin’den sonra 1 sezon ekrana ara veren Dilara Aksüyek, Arıza dizisinde Füsun Yılmaz olarak ekranlara geri dönüş yaptı. İpek Boran olarak da ekranda iz bırakan oyuncu, Arıza dizisindeki Füsun karakteriyle de öne çıkmaya başladı.

Ekran enerjisini izleyicilerin sevdiği oyuncu, güzelliği ile de her projesinde dikkatleri çekmişti. Ali Rıza’ya aşık bir karaktere hayat veren oyuncu, kısa süreler rol alabilse de diziye yakıştığını gösteriyor.

İstanbullu Gelin'in İpek'i Dilara Aksüyek'in Arıza dizisinde ayrı bir ışıltısı var! 8

Uzun yıllardır ekranda yer almayan Yeşim Salkım’ın dönüşü de hayranlarını mutlu etti. Melek karakterine hayat veren Salkım, sinsiliği ile yine öne çıktı.

İstanbullu Gelin'in İpek'i Dilara Aksüyek'in Arıza dizisinde ayrı bir ışıltısı var! 9

Ayrıca Poyraz Karayel dizisindeki Mümtaz sanki Arıza’ya gelmiş… Zira birçok izleyiciye göre Arıza’nın Muzaffer karakteri ile Poyraz Karayel’in Mümtaz’ı birbirlerini andırıyor.