Ana sayfa Dizi Haberleri Burak Özçivit’in yanına Engin Altan Düzyatan mı geliyor?

Burak Özçivit’in yanına Engin Altan Düzyatan mı geliyor?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kuruluş Osman dizisinde 18 bölüm geride kaldı. Dizi ilk başladığında eleştirilen Burak Özçivit, daha sonra kendisini izleyiciye kabul ettirdi. Burak Özçivit başarılı performansı ile başrolü hak ettiğini de gösterdi.

Ancak izleyicinin gözünde hala dizide büyük bir eksik var. Bu eksiklik, Diriliş Ertuğrul’da 5 sezon boyunca Ertuğrul Bey karakterini canlandıran Engin Altan Düzyatan idi… Kuruluş Osman dizisi hayranları iki ünlü oyuncunun birlikte rol almasını çok istiyor.

Aylardır bu yönde kampanya yapılıyor. Sosyal medyada hemen her gün Engin Altan Düzyatan’a mesajlar gönderiliyor. Hatta Düzyatan’ın sakallarının ve saçlarının uzaması bile diziye dönüşü için bir işaret olarak algılanıyor.

Burak Özçivit'in yanına Engin Altan Düzyatan mı geliyor? 7

En son Engin Altan Düzyatan’ın imajını yenilemesi ile izleyicinin istekleri azalmıştı.Saç ve sakallarını kestiren Düzyatan’ın diziye dönmeyeceği algısı oluşmuştu.

Ancak yeni bir gelişme var. Kuruluş Osman dizisinin 18. bölümünde bir söz herkesin dikkatini çekti.

Osman Beye verilen görev sonrası, “Bu tarihi vazifede yalnız olmayacaksın. Kendi kanından. Kendi canından birisi olacak” sözleri akıllara takıldı.Sahne sırasında Diriliş Ertuğrul müziğinin çalması da izleyicileri heyecanlandırdı.

Bu sahneyi, Ertuğrul Beyin diziye döneceği şeklinde algılayan Kuruluş Osman hayranları çok mutlu oldu.Ancak bu gerçekleşecek mi, yoksa heyecanı artırmak için mi yapıldı bilinmiyor.

Şayet Engin Altan Düzyatan diziye gelir ise izlenme oranların bir hayli artacaktır.