Ana sayfa Sosyal Medya Zümrüdüanka’nın Zümrüt’ü Ceren Yılmaz’dan ilgi çeken öneri!

Zümrüdüanka’nın Zümrüt’ü Ceren Yılmaz’dan ilgi çeken öneri!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 100. yılında, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı bu yıl evlerde kutlanıyor.Koronavirüs salgını nedeniyle alışılmış büyük kutlamaların olmadığı bu önemli günde, Zümrüdüanka dizisi oyuncularının mesajları büyük dikkat çekti.

Başrol oyuncuları Alp Navruz, Ceren Yılmaz ve Selim Bayraktar önemli sözlerle 23 Nisan’ı kutladı. Alp Navruz, “Bize güzel tarihimizi, mücadelelerimizi ve karanlıkların aydınlığa döneceğini hatırlatan bu güzel tarih, hepimiz için kutlu olsun” diye konuştu.

Ceren Yılmaz ise bir öneri getirdi. 23 Nisan’ı etkinliklerle kutlayamadığımız bu ortamda ünlü oyuncu, herkese gönüllerinde evlerinde kutlama hazırlaması önerisi yaptı. Ceren Yılmaz, “Biz de gidelim, kendi etkinliğimizi kendimiz yapalım. Ne olmak istiyorsak, nasıl dans etmek istiyorsak, hiçbir kurala bağlı kalmaksızın, kendi 23 Nisan etkinliğimizi kendimiz hazırlayacağız” diye konuştu.

Selim Bayraktar da 23 Nisan’ın milli birlik ve beraberlik noktasındaki öneminden bahsetti. Zümrüdüanka oyuncularının mesajını videoda bulabilirsiniz.