Ana sayfa Dizi Haberleri Burak Serdar Şanal ve Zehra Yılmaz’a Kimse Bilmez setinde sürpriz kutlama!

Burak Serdar Şanal ve Zehra Yılmaz’a Kimse Bilmez setinde sürpriz kutlama!

tarafından ker_def

Atv’nin her bölümü merakla beklenen Baba Yapım imzalı fenomen dizisi Kimse Bilmez setinde bu kez kutlama coşkusu vardı. Dizinin başarılı oyuncularından Burak Serdar Şanal ve Zehra Yılmaz’ın doğum günleri, set ekibi ve çalışma arkadaşları tarafından sürpriz bir kutlamayla taçlandı.

MUTLULUKLARINI TÜM EKİPLE PAYLAŞTILAR

‘Kimse Bilmez’ dizisinin ‘Pilot’ ve ‘Tuğçe’si, set ekibinin hazırladığı sürpriz doğum günü partisiyle yeni yaşlarını kutladı. Çekim esnasında bir anda ışıkların kararmasıyla şaşkına dönen oyuncular, kendileri için hazırlanan pastayı görünce mutluluklarını tüm ekiple paylaştı. Burak Serdar Şanal’ın 31, Zehra Yılmaz’ın ise 25’nci yaşını kutladığı sürpriz partide eğlence dolu anlar yaşandı.

BOL REYTİNG DİLEDİLER

Burak Serdar Şanal ve Zehra Yılmaz'a Kimse Bilmez setinde sürpriz kutlama! 7

Bu kutlamayı aynı zamanda dizinin birinciliğine de atfettiklerini söyleyen Burak Serdar Şanal ve Zehra Yılmaz, yeni yaşlarını bir aile gibi oldukları ‘Kimse Bilemez’ setinde kutlamanın mutluluğunu yaşadıklarını belirttiler. Mumları üflerken ‘bol reyting ve başarı dolu bir yeni sezon’ dilediklerini söyleyen başarılı oyuncular, tüm ekibe teşekkürlerini iletti.

USTA OYUNCU KADROSU

Yönetmenliğini Kartal Çidamlı ve U. Hakan Eren’in üstlendiği dizide dram, aksiyon ve macera hız kesmeden devam ediyor. Yönetici Yapımcılığını Osman Enes Yakut’un üstlendiği, başrollerini; Keremcem, Özgü Kaya, Engin Hepileri ve Burak Serdar Şanal’ın paylaştığı dizide; Zeynep Elçin, Zehra Yılmaz, Ferdi Kurtuldu, Kubilay Penbeklioğlu, Özlem Başkaya, Yiğit Koçak, Selda Özbek, Hakan Altıner, Timur Ölkebaş, Burak Haktanır, Onur Dikmen, Mehmet Ali Kaptanlar, Adnan Biricik, Ahmet Mekin ve Asya Taşkın gibi usta isimler yer alıyor.

Senaryosunu Hasan Burak Kayacı’nın kaleme aldığı Kimse Bilmez, sürükleyici hikayesi ve usta oyuncu kadrosuyla atv izleyicilerinin gönüllerinde taht kurdu.