Ana sayfa Dizi Haberleri Burak Tozkoparan’dan sonra Menajerimi Ara’da Yeşilçam gibi aşk üçgeni!

Burak Tozkoparan’dan sonra Menajerimi Ara’da Yeşilçam gibi aşk üçgeni!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yeşilçam filmlerinde sıklıkla gördüğümüz aşk üçgenleri, Türk dizilerinin olmazsa olmazlarından… Menajerimi Ara’da da benzer bir aşk üçgeni kurulmaya başlandı. Gençliğim Eyvah dizisinde Zola karakterini canlandırdıktan sonra Menajerimi Ara’da gözüken Burak Tozkoparan, bu aşk üçgeninin mimarı konumunda.

Emir karakteri ile diziye katılan oyuncu, daha gelir gelmez Dicle’yi kafalamaya başladı bile. Beren’den ayrılan Barış ise Dicle’ye olan aşkını yeni fark etmenin bedelini ödeyebilir.Çünkü Emir, öyle kolay kolay Dicle’nin gönlünden çıkabilecek birisi gibi durmuyor.

Menajerimi Ara dizisinin 12. bölümünden yeni yayınlanan görüntüler Emir ve Dicle’nin arasındaki uyumu ve enerjinin yüksekliğini de gösteriyor. Pınar Deniz ve Serhat Teoman’ın konuk olacağı 12. bölümde yine etkili sahneler izleyeceksiniz.

Burak Tozkoparan'dan sonra Menajerimi Ara'da Yeşilçam gibi aşk üçgeni! 7

8 Kasım Pazar, yani bu akşam yayınlanacak dizide neler mi olacak? İşte detaylar: Kıraç’ın (Barış Falay) Dicle’ye karşı olan suçluluk hissi artarken, Beren (Yaprak Medine) Barış (Deniz Can Aktaş) ve Dicle’nin yakınlaşmaması için her şeyi yapacağının sinyalini veriyor.

Serkan’ın (Serhat Teoman) Ego Ajans’ı ziyaretiyle nelerin yaşanacağı, Pınar Deniz’in hangi menajeri tercih edeceği bu akşam yayınlanacak yeni bölümde cevap bulacak.