Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Zamanlar Çukurova’nın senaryosunu izleyici yazdı! Yeni Hünkar bulundu, Yılmaz git artık!

Bir Zamanlar Çukurova’nın senaryosunu izleyici yazdı! Yeni Hünkar bulundu, Yılmaz git artık!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranında izleyicilerle 3 sezondur buluşmakta olan Bir Zamanlar Çukurova’da izleyicilerin kalbini derinden yaralayan bir ayrılık yaşandı. 70. bölümde Behice tarafından bıçaklanan Hünkar öldü ve 71.bölümünde de matem dolu cenazesi ile veda etti. İşte bu olaydan sonra dizide artık her şey değişecek…

Senaristler yapımı nasıl bir noktaya götürür bilinmez. Ancak sosyal medyadaki izleyici yorumlarına bakarsanız, dizinin hayranlarının çoktan senaryoyu yazdığını görürsünüz… Aslında bunlar diziden beklentiler. Senaryo grubu için de mutlaka dikkat alınması gereken noktalar. Elbette ki yapımın senaryosu izleyicilerin talepleri doğrultusunda oluşturulmayacak. Ancak bazı noktalarda izleyicilerin düşüncesini takip etmek, senaristlere farklı bir bakış açısı kazanmalarını da sağlayacaktır.

Üç sezondur, ihtiras ve zorbalık sınavlarından geçen bir aşktan yola çıkan hikayeyi reytinglerde zirveye taşıyan sadık bir izleyici grubu var. Elbette ki, onların düşünceleri de dizinin ekibi tarafından mutlaka dikkate alınmalı. Peki, izleyiciler ne düşünüyor?

Her şeyden önce Hünkar Yaman karakterinin gitmesi çok büyük bir eksiklik olarak görülüyor. Ancak, kalplerdeki yeni Hünkar’da zaten bulundu… Züleyha’nın Demir’den ayrılmaması ve konağın hanımın olması, yani yeni Hünkar olması beklentileri çok yüksek.

Bir Zamanlar Çukurova'nın senaryosunu izleyici yazdı! Yeni Hünkar bulundu, Yılmaz git artık! 8

İzleyiciler, zaten Yılmaz karakterine uzun süredir soğuk… Züleyha ve Yılmaz’ın yeniden kaçma planları yapması da artık izleyiciler tarafından alaya alınıyor. Çünkü, bu ikilinin kaçamamak gibi bir fobisi var… Şimdiye kadar kaç kez kaçma sözü veren Züleyha ve Yılmaz artık kimseyi inandıramıyor.

İzleyicilerin düşüncesi Züleyha’nın Hünkar’ın ölümünün ardından üzerindeki ölü toprağını atması, güçlü bir kadın olarak yükselmesi şeklinde… Yani, bunun yolu da Hünkar Yaman’ın yerine geçmesi ile olabilir. Tabii ki Uğur Güneş’in diziden ayrılacağı yönündeki iddialara da izleyiciler tarafından hazırlanan senaryoda yer verildi.

Bir Zamanlar Çukurova'nın senaryosunu izleyici yazdı! Yeni Hünkar bulundu, Yılmaz git artık! 9

İzleyici senaryosuna göre Demir ile Züleyha yeniden bir araya gelir. Yımaz da Adana’yı terk ederek hikayeden çıkar…

“Züleyha artık bırakmaz Demir’i” diye düşünen birçok kişi var. Ayrıca Yılmaz gittikten sonra Müjgan’ın da Fikret ile evlenebileceğini düşünenler, şimdiden yeni bir aşk hikayesi bile başlatmaya niyetli…

Bir dizi hayranının şu sözleri Yılmaz karakterine olan bakışı da anlatıyor: “Yılmaz halen kaçmaktan bahsediyor. Git Yılmaz artık, kendin gideceksen git…”

Yılmaz’ı bencil, vurdum duymaz gibi ifadelerle tanımlayan izleyiciler, Züleyha’nın yerinin Hünkar Yaman’ın olduğu olduğunu yazıyor… Bakalım izleyicinin bu öngörüleri doğru çıkacak mı?