Ana sayfa Sosyal Medya Burak Yörük ile İlayda Alişan ikilisinin bu kadar güçlü enerji yaymasının bir nedeni var!

Burak Yörük ile İlayda Alişan ikilisinin bu kadar güçlü enerji yaymasının bir nedeni var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – İlayda Alişan kariyerinde bir ilke imza atarak, romantik komedi dizisinde başrol olmayı kabul etti. Kanal D için hazırlanan Seversin isimli yeni dizinin çekimlerine de başlandı… Burak Yörük ile başrolü paylaşan İlayda Alişan, yeni imajıyla dikkat çekerken, saç rengini de hayranları çok beğendi.

Dizisinden bahsederken yüzü gülümseyen ve her şeyin yolunda olduğunu söyleyen genç oyuncu, “Çok güzel geçiyor, çalışıyoruz, çok yoğunuz. İlk günlerimiz onun da heyecanı var. Güzel geçiyor” açıklamasını yaptı.

Burak Yörük ile daha önceden tanıştığını belirten İlayda Alişan, arkadaşlıkları olduğunu ve ilk kez sette tanışmadıklarını hatırlattı. Bu sözlerle birlikte dizinin setinde iki genç oyuncunun samimi halleri ve birbirleri ile olan güçlü iletişimleri de bir anlam kazandı…

Diziden önce birbirlerini tanıdıkları anlaşılan iki genç oyuncu, sette de kısa sürede kaynaşarak, ortaya hoş pozlar çıkmasını sağladı. Seversin dizisi de bu nedenle sosyal medyada çok kişi tarafından dikkat çekti.

Burak Yörük ile İlayda Alişan ikilisinin bu kadar güçlü enerji yaymasının bir nedeni var! 8

Oyuncu, “Tanıdığım ve bildiğim birisiyle çalıştığım için de ekstra daha rahatım” ifadesini kullandı. Bu yaz aylarında tatil yapamayacağın, eğer ara olursa belki tatil yapabileceğini anlatan oyuncu, dizi dışında hiçbir şey yapmadığını anlattı.

Kendisini ev insanı olarak tanımlayan İlayda Alişan, magazin basınında fazla görünmemesinin nedenini de bu şekilde açıkladı…

Burak Yörük ile İlayda Alişan ikilisinin bu kadar güçlü enerji yaymasının bir nedeni var! 9

Dizinin konusu aşk üzerine olunca oyuncuya da sorular bu yönde geldi. Tutkunun bir aşktaki öneminden bahseden İlayda Alişan, “Aşık olmadığım bir insanla birlikte olabilecek birisi değilim” şeklinde konuştu.

Aşk sorularından rahatsız olan ve şu anda hayatında kimsenin olmadığını belirten genç oyuncu, özel hayatı ile ilgili fazla konuşmak istemediğini de özellikle belirtti.