Ana sayfa Dizi Haberleri Annenin Sırrıdır Çocuk dizisi için çok akıllı bir karar alındı!

Annenin Sırrıdır Çocuk dizisi için çok akıllı bir karar alındı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Çarşamba akşamları tv8 ekranında yayınlanmakta olan Annenin Sırrıdır Çocuk dizisi düşük reytinglerle başlamasına rağmen, hikayesi ile dikkat çekti ve son 2 bölümü ile çıkış yaşayarak umutların artmasını sağladı. Özellikle de Selin Yeninci’nin canlandırdığı Meryem karakteri dizinin sürükleyicisi oldu…

Bir Zamanlar Çukurova dizisindeki Saniye karakterinin ardından, yeni dizisinde de çok etkili bir performans ortaya çıkartan Selin Yeninci, hayranlarından büyük destek alıyor. Sosyal medyada ortamında oyuncuya ve diziye yönelik binlerce destek paylaşımı yapılıyor. Dizinin bu iyi gidişatını bozmamak adına bayram günü olmasına rağmen 4 Mayıs Çarşamba akşamı dizinin beşinci yeni bölümünün yayınlanma kararı da çok akıllıca alınmış bir karar olarak görülüyor.

Annenin Sırrıdır Çocuk dizisi için çok akıllı bir karar alındı! 1

Özellikle de Kuruluş Osman, Sadakatsiz ve Kara Tahta dizilerinin olmadığı bir ortamda Annenin Sırrıdır Çocuk, geniş bir izleyici kitlesinin desteğini alabilir. Bu nedenle de dizinin bu hafta rakipler ara vermiş iken ekranda olması önemli bir fırsatı da beraberinde getirecektir.

İrem Helvacıoğlu, Engin Öztürk ve Olgun Toker’in de başrollerinde yer aldığı Annenin Sırrıdır Çocuk dizisi hikaye aktıkça, yani haftalar ilerledikçe senaryosu ile daha çok ilgi görmeyi hak eden bir yapım oluyor…

Annenin Sırrıdır Çocuk dizisi için çok akıllı bir karar alındı! 2

İrem Helvacıoğlu’nun gözyaşı döktüğü Defne karakterinin düştüğü durum da hikayenin çok ilgi çekmesini sağlıyor. Başarılı oyuncu karakterin hislerini izleyicilere geçirme konusunda bir hayli başarılı bulunuyor.

Fox TV ekranında geçen hafta başlayan Gülümse Kaderine dizisinin ikinci bölümü ile Annenin Sırrıdır Çocuk dizisinin beşinci bölümü 4 Mayıs Çarşamba akşamı izleyicilerin desteğini almak için büyük bir mücadele içine girecek… Bakalım iki dizide rakiplerin olmadığı bir ortamda nasıl bir performans ortaya koyacak? İzleyip, gelişmeleri aktarmayı sürdüreceğiz.