Ana sayfa Sinema Burcu Biricik ve Pınar Deniz’li İnsanlar İkiye Ayrılır’ı sinemada kaçıranlara müjde!

Burcu Biricik ve Pınar Deniz’li İnsanlar İkiye Ayrılır’ı sinemada kaçıranlara müjde!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Başrollerinde Burcu Biricik ve Pınar Deniz’in yer aldığı İnsanlar İkiye Ayrılır isimli film bir süre önce sinemalarda gösterilmişti. Filmi izleyip de kaçıranlar için yeni bir fırsat doğdu.

Ekranların en sevilen iki kadın oyuncusu Burcu Biricik ve Pınar Deniz’i başrollerde bir araya getiren İnsanlar İkiye Ayrılır filmi 10 Eylül’de sinemalarda izleyiciyle buluşmuştu. Film, özellikle iki başrol kadın oyuncusu sebebiyle büyük ilgi görmüştü.

BluTV’nin 7 Yüz isimli yapımından yola çıkılarak çekilen filmin proje tasarımı ve senaristliğini Tunç Şahin üstlenmişti. İnsanlar İkiye Ayrılır filmi Antalya Film Festivali’nden ‘En İyi Senaryo’ ve kadrosunda yer alan Nezaket Erden’in performansıyla ‘En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu’ ödüllerinin sahibi olmuştu.

Uzun süre sinemada gösterimde kalan filmi kaçıranların karşısına izlemek için yeni bir fırsat çıktı. İnsanlar İkiye Ayrılır filmi sinemalardan sonra ilk kez BluTV’de izleyicinin karşısına çıkacak.

İnsanlar İkiye Ayrılır’da, bankaların çeşitli sebeplerden peşine düşemedikleri borçları satın alıp her ne pahasına olursa olsun tahsil etmeyi kendine misyon edinmiş bir şirkette çalışan Duygu ve Bahadır’ın yollarının Ceren’le kesişmesiyle değişen hikayeleri anlatılıyor.

İnsanlar İkiye Ayrılır isimli filmin yönetmen ve senaristi Tunç Şahin İnsanlar İkiye Ayrılır’ı “oldukça sert bir sistem eleştirisi” olarak tanımlamıştı.