Ana sayfa Sosyal Medya Bahar Sahin sosyal medyada, flörtümle buluşacağım dedi! Oyuncunun flörtü bakın kim çıktı?

Bahar Sahin sosyal medyada, flörtümle buluşacağım dedi! Oyuncunun flörtü bakın kim çıktı?

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yayınlandığı dönem çok büyük ilgi gören ve her bölümüyle reytinglerde zirveye oynayan Zalim İstanbul dizisinde canlandırdığı ‘Ceren’ karakteriyle kariyerinde sıçrama yaşayan oyuncu Bahar Şahin kısa sürede ekranların aranılan yüzü haline geldi.

Zalim İstanbul’da Fikret Kuşkan, Deniz Uğur ve Mine Tugay gibi usta isimlerle birlikte rol alan oyuncu yeniden Avşar Fillm yapımı bir proje ile ekranlara gelmeye hazırlanıyor.

Bahar Şahin ile anlaşma sağlanan Masum ve Güzel isimli dizi için hazırlıklar sürüyor.  Uzun süredir herhangi bir projede yer almayan yetenekli oyuncu en son Gain TV’de yayınlanan dizi Duran adlı dizide rol aldı.

Bu arada, instagram paylaşımlarıyla adından söz ettiren oyuncu son paylaşımında ters köşe yaptı. Oyuncu instagramın story bölümünden ilk önce, ‘Flörtümle buluşacağım, çok heyecanlandım!’ yazdığı bir fotoğraf paylaştı.

Bahar Sahin sosyal medyada, flörtümle buluşacağım dedi! Oyuncunun flörtü bakın kim çıktı? 8

Kısa bir süre sonra da oyuncu arkadaşı Aslı Sümen’in fotoğrafını paylaşan Bahar Şahin’in paylaşımına, ‘Flörtüm geldi’ yazması kısa bir süre şaşkınlık yaratsada takipçilerini güldürdü.

Bahar Sahin sosyal medyada, flörtümle buluşacağım dedi! Oyuncunun flörtü bakın kim çıktı? 9

İki yakın arkadaşın buluşmasından geriye bu iki güzel fotoğraf ve esprili paylaşımları kaldı. Bahar Şahin’i ekranda görmeyi özleyen hayranları Masum ve Güzel dizisini merakla bekliyor.

Zalim İstanbul’da, fettan bir karakter olan ve sürekli ortalığı karıştıran ‘Ceren’e hayat veren Bahar Şahin’in yeni dizisinde nasıl bir karaktere hayat vereceği konusunda henüz bir bilgi yok.

Aytaç Çiçek’in yönetmen koltuğunda oturacağı dizide Bahar Şahin’in yanı sıra Börü’deki performansıyla dikkat çeken Doğan Bayraktar, Sude Zülal Güler ve Erkan Meriç yer alıyor.

Dizinin senaristi ise daha önce Kırgın Çiçekler dizisini kaleme alan Burcu Över. Gelen bilgiye göre dizi için oyuncu görüşmeleri sürüyor.