Ana sayfa Sosyal Medya Burcu Biricik yıldızını parlattıkça parlatıyor! Tüm dünyada ilk 500’e girdi!

Burcu Biricik yıldızını parlattıkça parlatıyor! Tüm dünyada ilk 500’e girdi!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Son yılların yıldızı en çok parlayan yıldızı hiç kuşkusuz Burcu Biricik. Genç ve güzel aktris doğru dizi tercihleri ve gittikçe daha iyiye giden oyunculuğuyla önlenemez bir şekilde yükseliyor.

Dizi ve oyuncular hakkında objektif analizler yapan Socipol’ün son raporuna göre Burcu Biricik, Netflix’te yayınlanan Fatma ve Kanal D’de yayınlanan Camdaki Kız dizilerinin ardından tüm dünyada 11 milyonu aşkın kişi arasında 418. oldu.

Burcu Biricik yıldızını parlattıkça parlatıyor! Tüm dünyada ilk 500'e girdi! 9

Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı adlı eserinden uyarlanan ve perşembe akşamları Kanal D ekranlarında yayınlanan Camdaki Kız’la ekranlarda fırtına estiren dönen Burcu Biricik, Netflix için çekilen Fatma’nın da yayınlanmaya başlamasıyla hem dünyada hem de Türkiye’de en çok konuşulan isimlerden biri haline geldi.

Burcu Biricik, Netflix dizisi Fatma’da erkekler dünyasında tek başına var olmaya çalışan yapayalnız bir kadını canlandırıyor. Hapse girip çıktıktan sonra kaybolan kocası Zafer’i ararken acımasız bir dünyanın içinde kendini bulan Fatma, hiç de hayal etmediği bir yola doğru sürükleniyor ve bir seri katile dönüşüyor. Fatma’nın hikayesi son bölüme kadar gizemini koruyor.

Burcu Biricik yıldızını parlattıkça parlatıyor! Tüm dünyada ilk 500'e girdi! 10

Biricik, Camdaki Kız’da ise yumuşak, iyi kalpli ve etrafındaki herkes tarafından çok sevilen Nalan karakterini canlandırıyor. Türkiye’nin en zengin ailelerinden birine gelin olarak giden Nalan, hem kendi ailesindeki hem de müstakbel eşinin ailesindeki sırların kurbanı oluyor.

Burcu Biricik yıldızını parlattıkça parlatıyor! Tüm dünyada ilk 500'e girdi! 11

Bugüne kadar birçok farklı rolde karşımıza çıkan Burcu Biricik ilk olarak Kerem Bürsin’le birlikte rol aldığı Şeref Meselesi dizisinde dikkat çekmişti. Biricik bu dizide sessiz ama hırslı Kübra karakterini canlandırmıştı. Burcu Biricik’in herkesin kalbini kazanmasını sağlayan dizi ise Birkan Sokullu’yla birlikte rol aldığı Hayat Şarkısı oldu. Güzel oyuncu Hayat Şarkısı’nda sevdiği adamı elde etmek için elinden geleni ardına koymayan hem sempatik hem de kurnaz Hülya’yla sadece Türkiye’de değil tüm dünyada büyük bir hayran kitlesi elde etmeyi başarmıştı.