Ana sayfa Dizi Haberleri Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin final tarihi belli oldu! Geri sayım başladı!

Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin final tarihi belli oldu! Geri sayım başladı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Tv8 ekranlarında yayınlanan Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin, 3. sezonda devam etmeyeceği bir süre önce belli olmuştu. Dizinin 2. sezonunda kan kaybetmesiyle birlikte, yeni sezonda devamı da zaten mümkün görünmüyordu. Ancak ne zaman biteceği de belli değildi. Sonunda durum netleşti!

Demet Özdemir ve İbrahim Çelikkol’un başrolünde oynadığı dizi, ikinci sezonda ilgiyi üzerinde tutamadı. Dizide Mehdi’nin giderek kaba hareketleri, psikolojik ve fiziksel şiddete kadar vardı.

Çevresindeki herkese uyguladığı ağır baskı ile birlikte Mehdi karakterine olan sempati de bitti. Zeynep ve Mehdi’nin artık birlikte olma şansı da kalmayınca, Mehdi karakteri diziye veda etti.

Engin Öztürk ile birlikte başrolü paylaşan Demet Özdemir, işin sorumluluğunu da sırtlanan kişi oldu. Ancak oyuncuya hayranlarının gösterdiği ilgiye karşın, dizinin reytinglerini yükseltmedi bu durum.

Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin final tarihini, Gazeteci Birsen Altuntaş, tv100’deki haberinde duyurdu. Buna göre, dizi 43. bölümde final yapacak.

Bu hafta 5 Mayıs Çarşamba akşamı 41. bölümü yayınlanacak olan dizinin 2 hafta sonra final bölümü ekrana gelecek. Demet Özdemir, dizinin hemen ardından Aşk Taktikleri isimli romantik komedi filminde Şükrü Özyıldız ile kamera karşısına geçecek.