Ana sayfa Sosyal Medya Burcu Biricik’e, Camdaki Kız başlamadan ünlü isimlerden yağmur gibi mesaj yağdı!

Burcu Biricik’e, Camdaki Kız başlamadan ünlü isimlerden yağmur gibi mesaj yağdı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay- Ünlü Oyuncu Burcu Biricik, en son Kırmızı Oda dizisinde Boncuk karakteriyle ekranlara gelmişti. Hemen ardından yeni dizi projesine başlayan oyuncu, Kırmızı Oda ve Masumlar Apartmanı’nın da hikayesinin alıntılandığı Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun Camdaki Kız kitabından aynı isimle aktarılan yeni dizisiyle ortaya çıktı.

Burcu Biricik’e eşlik edecek ismin de Kırmızı Oda’da Can’ı oynayan ve ekran uyumu ile birbirlerine çok yakıştırıldıkları Feyyaz Şerifoğlu olması, diziye olan ilgiyi şimdiden katladı.

Gerçek bir aşk hikayesinin konu alındığı Camdaki Kız’ın güçlü kadrosu da dikkat çekiyor. Devrim Yakut, Feri Baycu Güler, Hamza Yazıcı, Hande Ataizi, Merve Polat, Nihal Menzil, Nur Sürer, Selma Ergeç, Şerif Erol, Tamer Levent ve Tuğrul Tülek’in de yer aldığı yapımın yayın tarihi de belli oldu.

OGM Pictures imzalı ve Kanal D’de yayınlanacak olan dizinin 1 Nisan Perşembe akşamı ilk bölümü ekrana gelecek. Kısa bir süre önce tanıtımı ile de dikkatleri çeken CAmdaki Kız dizisinin snaryosunu Seda Altaylı Turgutlu kaleme alırken, yönetmenliğini de Nadim Güç yapacak.

Burcu Biricik’in bir camekanın içinde buz mavisi bir elbise ile İstiklal Caddesi’nin ortasında, arkasındaki tramvay ile görüntüsü, izleyicinin hafızasına şimdiden kazındı.

Ayrıca dizinin afişi de kısa bir süre önce yayınlandı. Burcu Biricik’in tek başına olduğu ve üzerinde yeşil bir kıyafet bulunan afiş de büyük ilgi çekti.

Burcu Biricik'e, Camdaki Kız başlamadan ünlü isimlerden yağmur gibi mesaj yağdı! 9

Instagram’da afişi paylaşan Burcu Biricik’e ünlülerden beğeni ve mesajlar yağdı, yağıyor. Aralarında Selma Ergeç, Elçin Sangu, Doğa Rutkay Kamal, Aslıhan Gürbüz, Engin Öztürk, Birkan Sokullu, Melis Sezen, Ceyda Düvenci, Ecem Özkaya, Alper Saldıran, Zeynep Çamcı, CansuTosun, Hande Subaşı, Gökçe Yanardağ’ın da bulunduğu isimler, Burcu Biricik’e ve yeni dizisine desteklerini instagram’daki paylaşımına mesaj ve beğeni ile gösteriyorlar.

İşte onlardan bazıları:

Burcu Biricik'e, Camdaki Kız başlamadan ünlü isimlerden yağmur gibi mesaj yağdı! 10

Burcu Biricik'e, Camdaki Kız başlamadan ünlü isimlerden yağmur gibi mesaj yağdı! 11