Ana sayfa Sosyal Medya Hercai dizisinden bir değil iki kişinin ayrıldığı, Ebru Şahin’in mesajıyla ortaya çıktı!

Hercai dizisinden bir değil iki kişinin ayrıldığı, Ebru Şahin’in mesajıyla ortaya çıktı!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv’de Pazar akşamları yayınlanan Hercai dizisinden ayrılıklar devam ediyor. Hikayesi değiştirilmeye çalışılarak reyting kaybının önüne geçilmek istense de diziden ayrılışlarla birlikte izleyicinin de dikkati dağılmaya başladı.

Cuma akşamları yayınlanırken yılbaşından sonra Pazar akşamları yayınlanmaya başlayan Hercai’deki kan kaybı sürüyor! Dizinin önemli karakterleri birer birer ayrılmaya başladı ve yaprak dökümü de sürüyor!

Diziden geçtiğimiz haftalarda Harun’u oynayan Ahmet Kayakesen ayrılmıştı. Azad karakterini oynayan Ahmet Tansu Taşanlar ve Gönül’ü oynayan Oya Unustası’nın ayrılığıyla devam etmişti bu durum. Aynı şekilde Hazar Şadoğlu’nu oynayan Serhat Tutumluer’in ayrılığı da biliniyordu.

Akın Akınözü ve Ebru Şahin’in başrolünde oynadıkları diziden ayrılıkların devam ettiği kısa bir süre önce ortaya çıkmıştı.

Eskisi gibi yüksek oranlarda reyting alamayan ve AB ve ABC+1 kategorilerinde iyice reytingleri düşen Hercai’nin üstünde karabulutlar gezerken iki ayrılık daha ortaya çıktı!

Bu kez Melike karakterini canlandıran Aslı Samat’ın diziden ayrılacağı gündeme düşmüşken, bir başka ismin de diziye veda edeceği, Ebru Şahin’in instagram paylaşımıyla ortaya çıktı!

Hercai dizisinden bir değil iki kişinin ayrıldığı, Ebru Şahin'in mesajıyla ortaya çıktı! 8

Ebru Şahin, Melike’yi oynayan Aslı Samat ile bir paylaşım yaparak arkadaşına duygusal sözlerle veda etti önce. Şahin, “Reyyan’ımın desteği maviş Melike’ye veda ediyoruz. Karşılıklı bol bol güleceğimiz, özgürce koruyabileceğimiz nice karakter ve hikayelerde buluşalım. Yolun açık olsun” notuyla uğurladı arkadaşını.

Ebru Şahin, daha sonra diziye 27. bölümde dahil olan ve Miran’ın anneannesini oynayan usta oyuncu Güven Hokna ile bir paylaşım yaparak bir başka ayrılığı daha duyurmuş oldu!

Aşağıdaki fotoğrafa Ebru Şahin, “Pamuk anneannem. İnsan olmak adına senden aldığımız her derse minnettarım. Pozitif enerji kaynağım benim. Yine buluşalım. Çok değerlisin” notunu düştü.

“Yine buluşalım” sözü ise Güven Hokna’nın da diziden ayrıldığını ortaya koydu.

Hercai dizisinden bir değil iki kişinin ayrıldığı, Ebru Şahin'in mesajıyla ortaya çıktı! 9