Ana sayfa Sinema Burcu Biricik’ten, Çiçero filminde oynadığı Erdal Beşikçioğlu itirafı geldi!

Burcu Biricik’ten, Çiçero filminde oynadığı Erdal Beşikçioğlu itirafı geldi!

tarafından zk zk

Hayat Şarkısı dizisiyle yıldızı parlayan ve sezon başında 8. Gün isimli dizide rol alan Burcu Biricik, şu sıralar Erdal Beşikçioğlu ile oynadığı Çiçero filmiyle gündemde.

Posta gazetesinden Suna Akyıldız’a konuşan Burcu Biricik, Usta oyuncu ile kamera karşısına geçmeden önce yaşadığı tedirginliği ve sonrasındaki durumu şöyle anlattı:

“Başta çok korktum. Küçüklüğümden beri beğenerek izliyorum onu. Benim için bir usta. Partneri olarak “Onu taşıyabilir miyim?” tedirginliği vardı. Ama Erdal o kadar yol gösterdi, elimden tuttu ki… Sette kendimi prenses gibi hissettirdi. Şimdi ikili fotoğraflarımızı görünce “Evet, olmuş” diyorum.”

Beşikçioğlu ile filmde yakınlaştığı sahnelerle ilgili rahatsızlık duyup duymadığı ile ilgili bir soru üzerine de Biricik, “Hayır, hiç. Şimdiye kadar oynadıklarımda hep benzer sahneler oldu ama bu benim işimin bir gereği. O konuda hiç gerginliğim yok. Bir Türk kızı olarak toplum baskısı hissediyorum, belli öğretiler söz konusu. Ama her zaman tek derdim “Bunu en doğal haliyle nasıl yansıtabilirim?” oluyor” ifadesini kullandı.