Ana sayfa Sosyal Medya Burcu Biricik’ten heyecanlandıran paylaşım! Hazır mısınız? Nalan geri döndü!..

Burcu Biricik’ten heyecanlandıran paylaşım! Hazır mısınız? Nalan geri döndü!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D’de yayınlanan Camdaki Kız dizisinde canlandırdığı ‘Nalan’ karakteri ile ekranlara gelen Burcu Biricik, dizi final yapar yapmaz eşi Emre Yetkin ile birlikte tatile çıktı. Önce Yunan adalarına giden oyuncu sonra ülkemizin Akdeniz kıyılarında güneş ve denizin tadını çıkardı.

Tatilde zaman zaman dizideki rol arkadaşlarıyla da buluşarak keyifli vakit geçiren ve 3. sezon öncesinde enerji toplayan ünlü oyuncu sete geri döndü.

Burcu Biricik’in setten yaptığı paylaşım Camdaki Kız izleyicisini heyecanlandırdı. Paylaşımına, “Nalan geri döndü’ notunu düşen oyuncu fotoğrafını instagram hesabında Emir Can İğrek’in ‘Nalan’ şarkısıyla birlikte yayınladı.

Burcu Biricik'ten heyecanlandıran paylaşım! Hazır mısınız? Nalan geri döndü!.. 7

Kanal D’nin, yapımını OGM Pictures’ın üstlendiği dizisi Camdaki Kız, ekrana gelen 47’nci bölümüyle ikinci sezonun finalini yapmıştı. Yeni sezona hazırlanan Camdaki Kız’ın bomba gibi bölümlerle geleceği belirtiliyor.

Camdaki Kız izleyicisini yeni sezonda büyük sürprizlerin beklediği haberi geçtiğimiz günlerde dizinin oyuncusu Selma Ergeç’ten gelmişti. Camdaki Kız dizisinde’ Selen’ karakterini başarıyla canlandıran oyuncu, yeni sezonda izleyicileri büyük sürprizlerin beklediğini söyledi. Ancak başarılı oyuncu bu sürprizlerin ne olduğu konusunda ser verip sır vermedi.

Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı adlı romanından uyarlanan, gerçek bir hayat hikayesinin anlatıldığı, ekrana gelen her bölümü ile reytinglerde zirvede yer alan Camdaki Kız’ın yayınlanan sezon finali izleyicinin heyecanını dorukta tutan anlarıyla perşembe akşamına damgasını vurmuştu.

Muhteşem bir bölüm ile sezona veda eden dizide, Cana’nın hamile olduğunu öğrenen Nalan, Sedat’la yüzleşmesi için onu konağa getirmiş ancak yine de gerçeği öğrenememişti. Camdaki Kız’ın sezon finaline ise Nalan ve Hayri arasında yaşananlar damga vurdu. İkilinin yakınlaşması ile final yapan dizide yeni sezonda neler olacağı ise şimdiden merak konusu oldu.