Ana sayfa Sosyal Medya Sosyal medyada paylaşılan fotoğraflar, izleyiciyi unutulmaz Ezel dizisinin setine götürdü!

Sosyal medyada paylaşılan fotoğraflar, izleyiciyi unutulmaz Ezel dizisinin setine götürdü!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –2009 yılında ekrana gelen ve Türk dizi tarihinin unutulmazları arasında yerini alan Ezel dizisinde ‘Mert’ karakterini canlandıran oyuncu Kemal Uçar, sosyal medya hesabından yayınladığı karelerle yıllar öncesini andı.

2009 Eylül sezonunda Show TV’de başlayan ve daha sonra 2010’da ATV’ye geçen, 2011 yılı Haziran ayında da final yapan Ay Yapım imzalı Ezel’in setinden paylaşılan fotoğraflarda, Kemal Uçar’ın ağabeyi Mustafa Uçar ve küçük yeğeni Duru Uçar, ünlü oyuncu Kenan İmirzalıoğlu ile birlikte görülüyor.

Kemal Uçar, gönderisinde, “Hayatımdaki en güzel fotoğraflar serisi, bölüm 2: İki ağabeyim ‘Ezel’ setinde yan yana geliyor. O zamanlar fasulye kıvamında olan Duru Uçar da Kenan (İmirzalıoğlu) amcasıyla tanışıyor.” ifadelerine yer verdi.

Sosyal medyada paylaşılan fotoğraflar, izleyiciyi unutulmaz Ezel dizisinin setine götürdü! 7

Oyuncunun paylaşımının altına yapılan yorumlardan izleyicinin Ezel dizisini halen unutamadığı da anlaşılıyor. Fotoğrafların altına, “Gelmiş geçmiş en iyi diziydi”, “Ne kadar samimi ve tatlı bir fotoğraf” şeklinde yorumlar yapıldı.

Ay Yapım’ın yapımcılığını üstlendiği, Uluç Bayraktar’ın yönetmenliğini yaptığı dizide Kenan İmirzalıoğlu, Tuncel Kurtiz, Yiğit Özşener, Bade İşçil, Haluk Bilginer, Rıza Kocaoğlu, Sarp Akkaya, Burçin Terzioğlu, Sedef Avcı ve Salih Kalyoncu gibi önemli isimler oynamıştı.