Ana sayfa Dizi Haberleri Alp Navruz ve Ayça Ayşin Turan’ın yeni dizisi Ada Masalı’ndan güzel haber!

Alp Navruz ve Ayça Ayşin Turan’ın yeni dizisi Ada Masalı’ndan güzel haber!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yazlık dizilerle ilgili çalışmalar hummalı bir şekilde sürüyor. Kanalların yaz ekranını süsleyecek olan ve daha çok romantik komedi türündeki dizilerin çiftleri de yavaş yavaş ortaya çıkmaya başladı! Bu dizilerden merakla beklenenler arasında Ada Masalı da bulunuyor!

Star TV’nin iddialı yapımlarından birisi olan Ada Masalı’nın iki oyuncusunu romantik komedide izlemek için hayranları heyecan içinde! Zira ikisi de son yıllarda sürekli dram ağırlıklı dizilerde rol alıyorlar.

Ayça Ayşin Turan en son Show TV’nin Arıza dizisinde oynamıştı. Alp Navruz ise dram yüklü hikayesiyle Fox’un Zümrüdüanka dizisinde oynuyordu.

Son yılların dikkat çeken ve başarılı iki ismi, bu kez bir romantik komedide bir araya geliyor. Bu nedenle Ada Masalı dizisine merak da büyük!

İki oyuncunun ekran uyumu da bir başka merak konusu. Ancak şimdiden sosyal medyada bu ikili konuşulmaya ve birbirlerine yakıştırılmaya başlandılar bile!

Ada Masalı dizisinde Ayça Ayşin Turan Derya’yı, Alp Navruz ise Deniz’i oynayacak. Çekimleri İzmir’de yapılacak olan diziyle ilgili Ayça Ayşin Turan’dan ilk paylaşım geldi…

Oyuncu, instagram hesabından aşağıdaki paylaşımı yaparak çekimlerin başlamak üzere olduğunun bilgisini de verdi!

Ay Yapım imzalı dizi, Star TV’de ekrana gelecek. Hikayesini Yelda Eroğlu kaleme alıyor. Dizide ayrıca Nihan Büyüksaraç ve Bülent Çolak da oynuyor.

Alp Navruz ve Ayça Ayşin Turan'ın yeni dizisi Ada Masalı'ndan güzel haber! 7