Ana sayfa Sosyal Medya Burcu Özberk, Aşk Mantık İntikam dizisine öyle bir fotoğrafla veda etti ki!..

Burcu Özberk, Aşk Mantık İntikam dizisine öyle bir fotoğrafla veda etti ki!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında büyük bir başarı kazanan Aşk Mantık İntikam dizisinin 18 Haziran 2021 tarihinde başlayan yolculuğunde sona gelindi. Burcu Özberk ile İlhan Şen’in başrollerinde yer aldığı dizinin vedası hayranlarını bir hayli üzecek.

Aşk Mantık İntikam dizisi,  22 Nisan Cuma günü saat 20.00’da Fox TV’de yayınlanacak 42. bölümüyle izleyicisine veda edecek.

Dizide ‘Esra’ karakterine hayat veren Burcu Özberk, Twitter’dan yaptığı paylaşımla diziye veda etti. Partneri İlhan Şen ile dizinin ilk bölümlerindeki zamanlardan bir fotoğrafını paylaşan Burcu Özberk, duygusal yazısıyla da hayranlarına hüzünlü anlar yaşattı.

No9 Productions imzalı dizinin yapımcılığını Yağmur Ünal yaptı. Aşk Mantık İntikam, ekran yolculuğunda büyük bir başarı kazandı.

Dünyanın birçok ülkesinde izleyicilerle buluşan Aşk Mantık İntikam sosyal medyada da çok güçlü etkileşimler elde etti. ‘Ozan’ ve ‘Esra’ karakterleri izleyenleri derinden etkiledi ve bu sosyal medya paylaşımlarına da yansıdı.

İlk başladığı yaz döneminde en çok izlenen yapım olan Aşk Mantık İntikam, kış sezonunda da birçok iddialı diziyle yarışmayı başardı.

Milyonlarca hayranı bulunan dizinin bitecek olması büyük üzüntüye yol açtı. Ancak Aşk Mantık İntikam bir başarı hikayesi olarak dizi tarihinde yerini aldı.