Ana sayfa Dizi Haberleri Aşk-ı Memnu’nun iki efsane ismi Kıvanç Tatlıtuğ ve Selçuk Yöntem, 12 yıl sonra yine bir arada!

Aşk-ı Memnu’nun iki efsane ismi Kıvanç Tatlıtuğ ve Selçuk Yöntem, 12 yıl sonra yine bir arada!

tarafından sule sule

Televizyongazetesi.com/Detay – Türk dizi tarihinin unutulmazları arasında yer alan Aşk-ı Memnu dizisi hala tekrarlarıyla bile reyting almaya devam ediyor. Dizinin ana karakterlerinden Behlül ve Adnan Ziyagil’i oynayan Kıvanç Tatlıtuğ ve Selçuk Yöntem, 12 yıl sonra yeniden bir dizide bir araya geldi.

Kıvanç Tatlıtuğ ve Özge Özpirinçci’nin başrolleri paylaştığı Yakamoz S-245 isimli dizi dün Netflix’te vizyona girdi. Dizi gösterime girer girmez Türkiye’de gündem yarattı. Çünkü Kıvanç Tatlıtuğ’u üç yıl aradan sonra yeniden hayranlarıyla kavuşturmuştu.

Diziyi izleyenlerin dikkatini bir şey çekti. Kıvanç Tatlıtuğ’un babasını Selçuk Yöntem canlandırıyordu. İki oyuncu 12 yıl önce Aşk-ı Memnu dizisinde birlikte oynamış, Selçuk Yöntem zengin iş insanı Adnan Ziyagil’i, Kıvanç Tatlıtuğ da onun eşi Bihter’le yasak ilişki yaşayan yeğeni Behlül’ü canlandırmıştı.

Aşk-ı Memnu’nun iki efsane ismi Kıvanç Tatlıtuğ ve Selçuk Yöntem, 12 yıl sonra yine bir arada! 7

12 yıl sonra iki oyuncu yeniden bir araya geldi. Ancak bu kez baba oğul olarak. Selçuk Yöntem yine çok zengin bir iş insanını canlandırıyor. Kıvanç Tatlıtuğ ise onun aykırı oğlu Arman’a hayat veriyor. Arman, babasından bağımsız bir hayat sürüyor ve onun yaptığı işleri onaylamıyor.

Gösterime girdiği an büyük ilgiyle karşılanan Yakamoz S-245’in hikayesi özetle şöyle: Bilimsel araştırma yapmak üzere küçük bir denizaltıyla suyun altına inen Arman ve arkadaşları, 15 saat sonra suyun üzerine çıktıklarında bambaşka bir dünyayla karşılaşıyor. Dünyada öyle büyük bir felaket olmuştur ki güneş doğduğu an herkes ölmektedir. Üstelik dünyadaki tüm elektronikler de bozulmuştur. Arman ve ekibinin yeniden suyun dibine inmekten başka bir çaresi yoktur.

En son 2019 yılında rol aldığı Çarpışma dizisinden sonra uzunca bir süredir ekrana gelmeyen Kıvanç Tatlıtuğ setlere Yakamoz S-245 dizisiyle geriye dönmüştü. Dizinin Ayvalık ve İstanbul’da gerçekleştirilen çekimleri neredeyse bir yıl önce tamamlanmıştı.