Ana sayfa Dizi Haberleri Evlilik Hakkında Her Şey dizisinde tansiyonu artıracak yeni karakter!

Evlilik Hakkında Her Şey dizisinde tansiyonu artıracak yeni karakter!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Salı akşamları yayınlanmakta olan Evlilik Hakkında Her Şey dizisi başarılı hikayesi ve güçlü oyunculuk performansları ile iyi reytingler elde ediyor.

Gökçe Bahadır’ın uzun bir aradan sonra yeniden televizyon dizilerine dönmesini sağlayan dizi hem evliliklerin iç yüzünü hem de boşanmalarda neler yaşandığına yönelik detaylar sunuyor. Cevher ailesinin yaşadığı birçok olayı ekrana taşıyan dizide; Sumru Yavrucuk, Sarp Akkaya, Gökçe Eyüboğlu, Tülin Ece ve Yiğit Kirazcı da başrollerde bulunuyor.

Dizide Cevher ailesinin kadınlarının hayatını alt üst eden Faruk karakterinin gelişi hikayede büyük olayları beraberinde getirmişti. Cevdet Arıcılar’ın canlandırdığı Faruk, yeni bölümde hikayeden ayrılabilir. Diziye yeni bir karakter daha katılacak.

Geçmişin sırlarının bir bir ortaya çıktığı dizide Nazan karakteri hikayenin tansiyonunu bir hayli artıracak.. Nazan karakterinin ortaya çıkması ile birlikte yeni sırlar da ortaya çıkacak.

Evlilik Hakkında Her Şey dizisinde tansiyonu artıracak yeni karakter! 7

Nazan karakterini canlandıracak olan isim olarak Demet İygün tercih edildi. Oyuncu, yeni bölümlerde hikayede yer almaya başlayacak. Demet İyigün’ü izleyiciler en son Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz isimli fenomen dizide Serpil karakterinde izlemişti.

Yılbaşı dolayısı ile Ocak ayının ilk haftasında dizinin ekranda olmayacağını da belirtelim.