Ana sayfa Sosyal Medya Burcu Özberk, O Ses Türkiye’de sesiyle olmasa bile tarzıyla yaktı geçti!

Burcu Özberk, O Ses Türkiye’de sesiyle olmasa bile tarzıyla yaktı geçti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – O Ses Türkiye Yılbaşı özel programının en iddialı tarzlarından birisini Burcu Özberk sergiledi. Siyah elbisesi ile güzelliğini ortaya koyan ünlü oyuncu, dekolteli mini elbisenin içinde gecenin en iddialı kadını olarak öne çıktı.

En son Fox TV ekranında yayınlanan ve geçtiğimiz Cuma akşamı 11. bölümü ile final yapan Çocukluk dizisinde izlediğimiz oyuncu, yeni yıla da projesi olmadan girmiş oldu… O Ses Türkiye’de şarkı performansı ile değil ama tarzıyla dikkatleri üzerine çeken oyuncu, sempatikliğiyle de dikkatleri çekti.

Normalde çok heyecanlı birisi olduğunu ve çekimler sırasında da bu heyecanı yaşadığını ama belli etmediğini söyleyen oyuncu, sosyal medyada da binlerce yorum aldı. Oyuncu, “Normalde çok cesaretli insan değilim, ama artık hayatımda her şeye cesur davranmaya gerektiğini fark ettim” diyerek de güçlü bir mesaj verdi.

Burcu Özberk, O Ses Türkiye'de sesiyle olmasa bile tarzıyla yaktı geçti! 9

Burcu Özberk’in fotoğrafları sosyal paylaşım ortamlarında yayında ve güzelliğine yönelik iltifatlar yapıldı. Şarkı performansı ise iyi bulunmasa da sonuçta bu bir ses yarışması değil ve ünlü oyuncu da sadece eğlenmek ve eğlendirmek amacıyla orada bulunuyordu.

Burcu Özberk, O Ses Türkiye'de sesiyle olmasa bile tarzıyla yaktı geçti! 10

Instagram hesabından şarkı okumadan önceki hazırlıklardan görüntüler paylaşan oyuncu, hayranlarını imajıyla mest etti. Dekolteli siyah elbisesi ile göz kamaştıran oyuncu, “O Ses Türkiye’de büyük bir cesaretle ben de varım. Herkese iyi seneler. Hayallerinizden bile güzel olsun” diye yorum bıraktı.

Burcu Özberk, O Ses Türkiye'de sesiyle olmasa bile tarzıyla yaktı geçti! 11

Birçok hayranı ünlü oyuncunun şarkı seçiminin yanlış olduğunu düşündüğünü sosyal medyada belirtti. Burcu Özberk de çok çalıştığını ama yavaş söylediği için pek iyi olmadığını kendisi de kabul etti.

Sosyal medyada ise ünlü oyuncunun görüntüleri boy boy paylaşıldı.