Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Yüsra Geyik ve Zehra Yılmaz büyüleyici yılbaşı pozları ile olay oldu!

Yüsra Geyik ve Zehra Yılmaz büyüleyici yılbaşı pozları ile olay oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 2020 yılı geride kalıp, 2021 yılına girdiğimiz dün akşamki yılbaşı paylaşımları sosyal medyada büyük ilgi gördü. Ünlü oyuncular farklı pozlarıyla adeta yeni yılı büyüleyici pozlarla karşıladı. Yüsra Geyik ve Zehra Yılmaz da instagram hesaplarından paylaşımlarda bulundu ve büyük de ilgi gördüler.

Arka Sokaklar dizisinde 15 sezondur Zeliha karakterine hayat veren Yüsra Geyik de yılbaşı günü Muhsin Akgün imzalı özel fotoğraflarını instagram hesabından paylaştı. Ünlü oyuncu kırmızılar içerisinde güzelliğini sergilerken, üst üste yaptığı paylaşımlara da ilgi büyüktü.

Yüsra Geyik ve Zehra Yılmaz büyüleyici yılbaşı pozları ile olay oldu! 9

Dekolteli pozları ile dikkat çeken oyuncu, yeni dileği olarak da şöyle yazdı: “İyi olun, dilerim. İyi hissedin. Huzuru keşfedin. Huşu içinde olun. Rahatlayın. Zamansız iyilikler dolsun çevrenize. Canınız sağ olsun. Kıymetiniz bol…”

Yüsra Geyik ve Zehra Yılmaz büyüleyici yılbaşı pozları ile olay oldu! 10

2017 yılında Kara Yazı dizisinin ardından Bodrum Masalı’nda Rana olarak dikkatleri çeken Zehre Yılmaz, Cennet’in Gözyaşları’nda Melisa, Kimse Bilmez’de Tuğçe ve son olarak da Gençliğim Eyvah dizisinde Çağla karakterine hayat vermişti. Ünlü oyuncu instagram hesabından yeni yıl mesajı ile birlikte dekolteli seksi bir pozunu da yayınladı. Takipçilerinin büyük beğeniyle karşıladığı paylaşıma, birçok da yorum geldi.

Yüsra Geyik ve Zehra Yılmaz büyüleyici yılbaşı pozları ile olay oldu! 11

Zehra Yılmaz, yeni yıl mesajında ise şöyle yazdı: “Şimdiye kadar yaşadığım olumlu ve olumsuz her şeye veda ediyorum, ben olmama yardım ettikleri için teşekkür ediyorum, henüz bilmediğim bir sebeple hayrıma olanı kabul ediyorum, atalarımdan gelen beni yoran , üzen tüm bağları çözüyorum. Başkalarında kalan tüm ışık parçalarımı geri çağırıyorum. Farkında olmaya, tam olmaya, inanmaya, sabırlı olmaya, herkesi ve her şeyi olduğu gibi kabul etmeye niyet ediyorum.”