Ana sayfa Dizi Haberleri Burcu Özberk yeni dizisi için bugün çekimlere başladı!

Burcu Özberk yeni dizisi için bugün çekimlere başladı!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Son olarak Çocukluk dizisiyle karşımıza çıkan genç oyuncu Burcu Özberk, yeni dizisi için çekimlere bugün başladı. Kore yapımı Cunning Single Lady dizisinin Türk uyarlaması olacak yapımın Türkçe adı henüz açıklanmadı.

Fox TV ekranında yayınlanacak olan Cunning Single Lady isimli dizinin Türk uyarlamasının oyuncu kadrosu son derece ilgi çekici. Dizide Burcu Özberk’in yanı sıra, İlhan Şen ve Burak Yörük yer alıyor. Dizinin kadrosuna; Melisa Döngel, Mehmet Korhan Fırat, Ceren Koç ve Sevda Baş’ın da katıldığı geçtiğimiz günlerde açıklanmıştı.

Diziye son olarak usta oyuncu Günay Karacaoğlu’nun dahil olduğu duyurulmuştu. Karacaoğlu son olarak yaklaşık bir yıl önce ATV’de yayınlanan Gençliğim Eyvah dizisinde Hacer karakterini canlandırmıştı.

Dizi bir romantik komedi olacak. 2014 yılında yayınlanan dizi, ülkesi Güney Kore’de büyük ilgi görmüştü. Türkçe ismi henüz belli olmayan yeni dizinin konusu şöyle:

Garsonluk yapan Leyla yaşam standardının değişmesi için geçmişte mühendis Ozan’la mantık evliliği yapmıştır ancak çok büyük zorluklar çektiği bu evliliği bitirmek zorunda kalmıştır. Boşandıktan sonra Ozan bir yazılım şirketi açıp çok zengin olur. Günün birinde Leyla bu şirkette işe başlar.

Dizinin başrol oyuncusu Burcu Özberk son olarak karşımıza Çocukluk dizisiyle çıkmıştı. Erdal Beşikçioğlu’yla başrolü paylaşan genç oyuncu, kimsesizler yurdundaki çocukların şefkatli Ayşegül Ablasını canlandırmıştı.