Ana sayfa Sosyal Medya Bursa Bülbülü filminin çekimlerini bitiren Ata Demirer Bozcaada’da yorgunluk atıyor!..

Bursa Bülbülü filminin çekimlerini bitiren Ata Demirer Bozcaada’da yorgunluk atıyor!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Ünlü komedyen Ata Demirer,  çekimlerine geçtiğimiz ay başladığı  Bursa Bülbülü filminin çekimlerini  Temmuz ayının ilk haftası bitirdi.

Çekimleri Bursa’da gerçekleştirilen BKM yapımı Bursa Bülbülü filminin kadrosunda, Ata Demirer’e Melek Baykal, Celil Nalçakan, Toygan Avanoğlu, Seda Türkmen, Özge Özacar, Emre Şen, Aycan Koptur ve Seçil Mutluoğuz  ile birlikte şarkıcı Hakan Altun da eşlik ediyor.

Ünlü komedyen çekimler biter bitmez soluğu çok sevdiği Bozcaada’da aldı. Adada dostlarıyla keyifli vakit geçiren, bol bol dalış yapan Ata Demirer tatil görüntülerini de sık sık sosyal medya hesabında yayınlıyor.

Bursa Bülbülü filminin çekimlerini bitiren Ata Demirer Bozcaada'da yorgunluk atıyor!.. 8

Ata Demirer’in senaryosunu pandemi döneminde yazdığı Bursa Bülbülü’nde 1980’lerde geçen bir Bursa hikayesi anlatılıyor. Oyuncu filmde ‘Cengiz Sezen’ isimli bir karaktere hayat veriyor.

Bursa Bülbülü filminin çekimlerini bitiren Ata Demirer Bozcaada'da yorgunluk atıyor!.. 9

Bursa’da doğan, çocukluk ve gençlik dönemi 80’li yıllarda geçen oyuncunun film için geçmişine dair anılardan yola çıktığını tahmin etmek çok zor değil.

Yönetmenliğini Hakan Algül’ün yaptığı Bursa Bülbülü’nü ünlü komedyenin hayranları merakla bekliyor. Çekimler esnasında filmin setinden de  sosyal medyada pek çok paylaşımda bulunan oyuncu heyecanı iyice artırdı . Belliki yine çok komik bir hikaye izleyiciyle buluşacak.