Ana sayfa Dizi Haberleri Çok uzun süredir beklenen Yalı Çapkını dizisinde nihayet sona gelindi!

Çok uzun süredir beklenen Yalı Çapkını dizisinde nihayet sona gelindi!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yalı Çapkını dizisinin Star TV’de ekrana geleceği haberi çok uzun süre önce ortaya çıkmıştı. Ancak projede bir türlü ilerleme sağlanamamıştı. Kısa süre önce Yalı Çapkını dizisinde çalışmalar hız kazandı ve nihayet sete çıkılacak gün belli oldu.

Yalı Çapkını dizisi ilk ortaya çıktığında Çağatay Ulusoy’un başrolde yer alacağı konuşuluyordu. Ancak süreç uzayınca işler öyle ilerlemedi. Çağatay Ulusoy farklı bir projede yer alında dizinin oyuncu kadrosu için yeni isimler belirlendi.

Star TV’nin yeni sezonda ekrana getireceği Yalı Çapkını dizisinin başrollerinde yeni nesilin başarılı oyuncuları Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir var. Dizinin ne zaman sete çıkacağı ilgili bilgi de Afra Saraçoğlu’ndan geldi. Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Saraçoğlu, bir aksilik olmazsa 29 Temmuz’da ekibin sete çıkacağını söyledi.

Çok uzun süredir beklenen Yalı Çapkını dizisinde nihayet sona gelindi! 7

Yalı Çapkını ismi ile Eylül ayından itibaren izleyicilerin karşısına çıkması beklenen dizi merakla bekleniyor. OGM Pictures imzasını taşıyan yeni dizi Yalı Çapkını, bilinen bir hikayeyi gözler önüne serecek. Dizi, zengin ve çapkın bir genç adam ile Gaziantep’te yaşayan genç bir kızın birbirlerine aşık olmasının hikayesini anlatacak.

Dizinin yönetmenliğini Burcu Alptekin üstlenecek. Dizinin oyuncu kadrosunda usta oyuncu Çetin Tekindor da yer alacak. Yalı Çapkını dizisi en son iki yıl önce Öğretmen dizisiyle ulusal kanalda izleyiciyle buluşan Afra Saraçoğlu’nun yeniden dönüşü olacak.