Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Buse Varol gitti, Serhat Kılıç geldi! Kafaları karıştıran değişiklik!

Buse Varol gitti, Serhat Kılıç geldi! Kafaları karıştıran değişiklik!

tarafından ker_def
Çok Tatlı programında kan değişikliği

Kanal D’nin uzun süre tanıtımlarını yaptığı çocuk programının sunuculuğu görevini üstlenen Buse Varol, yerini Söz dizisinde Çolak karakteri ile müthiş performans sergileyen Serhat Kılıç’a bıraktı.

Peki bu değişiklik neden gerçekleşti. Kanal D cephesinden bir açıklama gelmez iken, Buse Varol konuyla ilgili soruları yanıtladı.

Hamile olan ve karnı iyice belirginleşen Varol, hamileliği sebebiyle değil, yapımcı ile anlaşamadığı için programda devam etmek istemediğini söyledi.

Varol, “Karşılıklı oturduk konuştuk istemedim, onlarla da uyuşmazlığımız oldu. Bazı şeylerde anlaşmazlığımız oldu” diye konuştu.

Yeni sezonda ekranda diziyle olmaya devam edeceği mesajını veren Varol, “Sete gidiyorum, dizi başlıyor haftaya setteyim. Ben kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum. Oturmayı sevmem. İnşallah doğuma kadar da bir aksilik olmaz giderim diyorum. İşi de seviyorum, seti de seviyorum” açıklamasında bulundu.

3,5 aylık halime olan Varol, bebeğinin karnında kendisini tekmeleriyle hissetirmesini merakla beklediğini de ifade etti.