Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Buse Varol ile aşk Alişan’ın yüzünden güller açtırdı

Buse Varol ile aşk Alişan’ın yüzünden güller açtırdı

tarafından ker_def
Etiler’de yemek yedikleri mekan çıkışında muhabirlerle sohbet eden Alişan-Buse Varol çifti, “Beraber güzel bir yıl sonu yemeği yedik” dedi.

İlişkileri hakkındaki soruları yanıtlayan İkili, “Her geçen gün birbirimize olan sevgimiz daha da artıyor, yeni yıla nasıl ve kiminle girersen öyle geçermiş. Biz beraber ve mutlu giriyoruz” sözleriyle aşklarını gözler önüne serdi.

Yılbaşı akşamı Ankara’da sahne alacağını belirten Alişan, “Buse’nin ailesinden de izni aldık. İnşallah Buse de gelecek” dedi.
Muhabirlerin, “Yılbaşında Buse Hanım’a ne hediye aldınız?” sorusuna ünlü türkücü, “Maddiyat ve maneviyat karışık bir hediye arabanın bagajında” cevabını vcerdi. Daha sonra aracına yönelen Alişan, bagajdan çıkardığı hediyeyi sevgilisine vererek sürpriz yaptı.

O sırada yanına gelen yılbaşı bileti satan Milli Piyangocu’yu kırmayan Alişan, 250 TL vererek muhabirlere 20 tane çeyrek bilet satın aldı. Biletçiye 50 TL eksik veren Alişan, “Bugün çok para harcadım. Param kalmadı” dedikten sonra “Biletler gelirse 250 TL’sini alırım” sözleriyle muhabirlere takıldı.