Ana sayfa Dizi Haberleri Uğur Güneş siyasi olarak çok sıkıntılı bir dönemde Selahaddin Eyyubi dizisiyle fark yaratacak!

Uğur Güneş siyasi olarak çok sıkıntılı bir dönemde Selahaddin Eyyubi dizisiyle fark yaratacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Uğur Güneş’i Diriliş Ertuğrul dizisindeki Tuğtekin karakteri ile izleyen ve onun projeye erkan veda etmesine üzülen hayranları, şimdi yine bir tarihi projede ünlü oyuncuyu bu sefer başrolde izleyecek olmanın heyecanını yaşıyor.

TRT1 ekranında Kasım ayının ikinci haftasında izleyicilerle buluşması beklenen Selahaddin Eyyubi isimli dizi, izleyicileri de derdinden etkileme potansiyeline sahip. Özellikle de Orta Doğu coğrafyasında İsrail ile Filistin arasında yaşanan son olaylar dikkate alındığında Selahaddin Eyyubi dizisinin de çok büyük bir yankı yaratması şaşırtıcı olmayacaktır.

İşte bu noktada Uğur Güneş’in ismi de özellikle Müslüman ülkelerde çok daha yoğun bir şekilde duyulacaktır. Kudüs’ü Haçlı ordusundan geri alması ile ünlenen Müslümanların en önemli komutanlarından birisi olarak bilinen Selehaddin Eyyubi’nin hayatının anlatılacağı dizi şimdiden büyük merak konusu oldu.

Daha önce Hay Sultan, Uyanış Büyük Selçuklu ve Alparslan Büyük Selçuklu gibi önemli tarihi yapımları izleyicilerle buluşturması ile bilinen Akli Film’in yeni sürprizi Selahaddin Eyyübi dizisi olacak.

Akli Film’in sahibi olan Emre Konuk hem yönetmenlik sürecinde hem de yapımcı olarak önemli deneyime sahip bir isim. Yunus Emre ve Payitah Abdülhamid gibi dizilerin yönetmenliğini de yapan ve tarihi projelere ayrı bir hava katmasını iyi bilen Emre Konuk, şimdi de Uğur Güneş ile birlikte Selahaddin Eyyubi dizisiyle öne çıkacak gibi gözüküyor.

Pakistanlı Ansari Shah Film’in de yapımcılardan birisi olduğunu hatırlatalım ve Selahaddin Eyyubi dizisine büyük bir yatırım yapıldığını belirtelim. Büyük bir bütçe ile planlanan, önce dijital platformlar için düşünülen ancak daha sonra televizyon dizisi olmasına karar verilen Selahaddin Eyyubi isimli yeni Türk dizisi yakın zamanda dünyanın birçok ülkesinde yankı bulacak gibi gözüküyor.

İşte bu noktada Uğur Güneş ismini de sıklıkla duyacağız. Dizinin kadrosunda ayrıca Buse Varol da yer alacak. Daha önce Payitaht Abdülhamid isimli dizide de izlediğimiz oyuncu, uzun bir aradan sonra Zümrüt karakteri ile ekrana dönüş yapacak.

Emre Konuk ile Buse Varol’un Payitaht Abdülhamid dizisinden bu yana tanıştıklarını da hatırlatmak gerekiyor.

Sedat İnci’nin yönetmenliğini yaptığı Selahaddin Eyyubi dizisinin heyecanla ve merakla beklendiğini belirtelim.